“Τα έψαλαν” στον Βουλγαράκη

Κανένα σχόλιο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, υποδέχθηκε χθες, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο της Π.Ε. Χανίων, τις μπάντες του Πολεμικού Ναυτικού και της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού (V Μεραρχίας Κρητών), οι οποίες έψαλαν τα Κάλαντα των Χριστουγέννων και άλλες Εορταστικές Μελωδίες.
Ο κ. Βουλγαράκης αντάλλαξε ευχές με τους Μουσικούς και τους ευχαρίστησε για την πάντα ζεστή και ιδιαίτερα αναγκαία παρουσία τους στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
Χριστουγεννιάτικα τραγούδια ερμήνευσαν με εντυπωσιακό τρόπο και οι μαθητές του Εκκλησιαστικού Λυκείου Χανίων, οι οποίοι ξεκίνησαν τις παραδοσιακές εορταστικές επισκέψεις στο Μέγαρο, την περασμένη Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live