Τα αίσχη των μεγαλεμπόρων μελιού!

Κανένα σχόλιο

Του Κώστα Ντουντουλάκη

Τα αίσχη των μεγαλεμπόρων μελιού!

Το εν λόγω μέλι επεξεργάζεται και συσκευάζεται από τον γνωστό μεγαλέμπορο Πίτα που βγάζει τα διάφορα μέλια “Αττική” και πριν από λίγα χρόνια αγόρασε την παραπάνω αναφερόμενη μονάδα συσκευασίας μελιών του χρεοκοπήσαντος πρώην “Συνεταιρισμού Βουκολιών”, εξ ού και η διατηρούμενη παραπλανητική ονομασία.

"Sponsored links"

Η μονάδα αυτή του εν λόγω μονοπωλητή εμπορίας τυποποίησης και διακίνησης της πλειοψηφίας των τυποποιημένων μελιών των σουπερμάρκετ ς, εδρεύει στο ΒΙΟ.ΠΑ. Χανίων. Σημειωτέο ότι ποτέ στο παρελθόν, στην επί δεκαετίες λειτουργία πριν από την εξαγορά της, δεν είχε παρουσιαστεί παρόμοιο πρόβλημα.

Δεκάδες περιπτώσεις τα τελευταία δύο τρία μόνο χρόνια, σε όλη την Ελλάδα, νοθείας ή περιεχόντων επικίνδυνες για την ουσία των καταναλωτών μελιών που διακινούνται από μεγαλέμπορους τυποποιητές μελιών. Χώρια οι αισχρες προσμείξεις με χείριστης ποιότητας φτηνά μέλια από χώρες του εξωτερικού τις οποίες ανέχεται σε βάρος των Ελλήνων παραγωγών μελιού η ελληνική και η της ΕΕ νομοθεσία…

ΓΙ’ΑΥΤΌ, ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΜΌΝΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΎΕΣΤΕ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΆΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΆ (ΤΟ ΑΝΌΘΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΎΓΚΡΙΤΑ ΝΟΣΤΙΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΓΕΥΣΗΣ) ΓΝΉΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΓΝΟ, ΧΩΡΊΣ ΚΑΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ ΓΙΑ “ΛΑΜΠΙΚΆΡΙΣΜΑ” ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΉΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!!
ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΌΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ΥΓΙΕΙΝΌ ΜΈΛΙ !…

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live