17.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Τα αμερικάνικα στρατά του αεροπλανοφόρου Truman θα σουλατσάρουν για 4 μέρες στα Χανιά με τις ευλογίες της Αντιπεριφέρειας

Ημερομηνία:

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφθηκε χθες, Τρίτη 16 Ιουνίου 2016, ο Διοικητής των βάσεων της Σούδας, Captain Michael R. Moore, με αφορμή την επικείμενη άφιξη του αεροπλανοφόρου Harry S. Truman στην πόλη μας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Διοικητής εξήγησε στον Αντιπεριφερειάρχη ότι το αεροπλανοφόρο θα παραμείνει αγκυροβολημένο για 4 ημέρες στη Σούδα, έπειτα από εισήγηση του ιδίου, με σκοπό την αναψυχή και την ξεκούραση του πληρώματος, το οποίο θα έχει και την ευκαιρία να απολαύσει τις ομορφιές του τόπου μας.

Ο κ. Βουλγαράκης δεν προέβαλλε καμία αντίδραση ή αντίρρηση, συνέχισαν τη συζήτησή τους σε ευχάριστο κλίμα και μάλιστα τελειώνοντας προσέφερε στον Διοικητή αναμνηστικό δώρο της 75ης Επετείου της Μάχης της Κρήτης.

Να σημειώσουμε ότι τις ίδιες ημέρες που οι ναύτες του αεροπλανοφόρου θα ξεχαρμανιάζουν στα Χανιά λίγα χιλιόμετρα μακριά θα γίνεται μετά από 1.100 χρόνια ένα κοσμοϊστορικό γεγονός, η Μέγα και Ιερά Σύνοδος της Ορθοδοξίας για την οποία έχουν ληφθεί αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας.

Άραγε, αυτά τα μέτρα ασφαλείας θα ισχύουν και για το προσωπικό των βάσεων;

Στη φωτό ο διοικητής των βάσεων με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων:

IMG_2051

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ερντογάν διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για υποκρισία

Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εξαγωγές και εισαγωγές από και προς...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτοι μήνες νοσηλείας, τα “γιατί” που τη βασάνιζαν και το κύμα αγάπης

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ...

Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν πάνω 52.800 κροτίδες – Συνελήφθη ο κάτοχος τους

Συνελήφθη σήμερα (02.05.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου...