Τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων δεν γίνονται επειδή λόγω πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας δε μπορεί να κόψει την κορδέλα ο Μητσοτάκης

Κανένα σχόλιο

Η υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη επιβεβαιωσε ότι ο λόγος που δε λειτουργεί το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων δεν είναι το γεγονος οτί υπάρχουν ακόμα εργασίες που πρέπει να γίνουν αλλά ότι λόγω του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας και των διεθνών εξελίξεων δε μπορεί να παραστεί στην τελετή των εγκαινίων ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οπως είπε σήμερα κατά την επίσκεψή της στο μουσείο:

«Το αρχαιολογικό μουσείο είναι έτοιμο! Είναι θέμα χρόνου να εγκαινιαστεί επίσημα από τον πρωθυπουργό και να αποδοθεί επίσημα στην κοινωνία. Θα μπορούσαμε ίσως και τώρα να το εγκαινιάσουμε, αλλά η διεθνής συγκυρία δεν επιτρέπει να γίνουν τα εγκαίνια όπως η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός προσωπικά ως Χανιώτης, θέλουν να γίνουν. Όμως το μουσείο είναι έτοιμο και εσείς είστε που θα το καμαρώνετε πρώτα από όλους».

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live