Τα… κλούβια αυγά και τα… ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα!

Κανένα σχόλιο

Τελικά, το τραβάνε και οι κότες, εκεί στην Αλεξανδρούπολη!

Πιέζονται να γεννούν αυγά, γιατί ήρθε στην πόλη ο στόλος, τα ναυτάκια προτιμούν τις ομελέτες και τα αυγά δεν φτάνουν! Και ξέρετε πόσα αυγά χρειάζονται για ένα πλοίο; Ακριβώς δεν ξέρουμε ούτε και εμείς -το ένα ρεπορτάζ λέει ότι καταναλώθηκαν 7.000 αυγά, το άλλο 25.000 αυγά!

Ξέρετε, όμως, πότε πήγε το τεράστιο αμερικάνικο «USS Arlington» στην Αλεξανδρούπολη; Στις 21 Μαΐου, Κωνσταντίνου και Ελένης. Και απέπλευσε στις 25 Μαΐου. Από τότε δεν γεννούν οι κότες ή μαζεύουμε τα αυγά για όταν ξανάλθουν οι πεζοναύτες; Δεν θα είναι κλούβια;

"Sponsored links"

ΥΓ1: Για τους «υπερπατριώτες»: Ξέρετε πού πήγε το «USS Arlington» όταν απέπλευσε από την Αλεξανδρούπολη; Στην Τουρκία, όπου -όπως έγραψαν τότε το iEidiseis και ελάχιστα άλλα Μέσα, με πρώτο τον «Ριζοσπάστη»- πήρε μέρος σε ασκήσεις της Άγκυρας για απόβαση στα νησιά!

ΥΓ2: Αντιγράφουμε από τη ΒΙΚΙΠΕΔΙΑ για την ταινία «Καλώς ήρθε το δολάριο»: «Το Καλώς ήλθε το δολάριο είναι ελληνική κωμική ταινία, του 1967 σε παραγωγή Ανζερβός και Orwo Hellas. Είναι, επίσης, η πρώτη έγχρωμη ελληνική ταινία, με επεξεργασία εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο «Ο 6ος Αμερικανικός στόλος» των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, που έγραψαν και το σενάριο, ενώ ο Σακελλάριος σκηνοθέτησε την ταινία».

Αμφιβάλλει κανείς ότι αν ζούσαν σήμερα ο Σακελλάριος και ο Γιαννακόπουλος θα ωχριούσαν μπροστά στους σύγχρονους σεναριογράφους για τις… «κότες της Αλεξανδρούπολης»!

Β. Σκ.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live