Τα μαζεύει ο Μοσκοβισί για το τελεσίγραφο Κοστέλο: Δεν τίθεται ζήτημα να θέσουμε οποιουδήποτε είδους βέτο στο ανθρωπιστικό νομοσχέδιο

Κανένα σχόλιο

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών, Πιερ Μοσκοβισί, αρνήθηκε σήμερα ότι η ΕΕ προσπαθεί να σταματήσει την ελληνική κυβέρνηση από την ψήφιση του νόμου για την ανακούφιση των φτωχών όταν ζήτησε προηγούμενη διαβούλευση σχετικά με το νομοσχέδιο πριν την κατάθεσή του στο κοινοβούλιο.

Κληθείς να σχολιάσει στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ένας αξιωματούχος της Κομισιόν επιχείρησε να αποτρέψει την ελληνική κυβέρνηση να παρουσιάσει το νομοσχέδιο κατά της ανθρωπιστικής κρίσης ο Π. Μοσκοβισί δήλωσε: «Δεν τίθεται ζήτημα να θέσουμε οποιουδήποτε είδους βέτο στο ανθρωπιστικό νομοσχέδιο, όπως είδα να μεταδίδουν ορισμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωση».

Αντιθέτως, είπε, το εκτελεστικό όργανο της ΕΕ έχει δεσμευθεί να βοηθήσει αυτούς τους Έλληνες που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση χρέους. Ωστόσο, ο αξιωματούχος της Κομισιόν, Ντ. Κοστέλο ήταν σωστό να υπενθυμίζει στην ελληνική κυβέρνηση ότι στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους πιστωτές της 20ής Φεβρουαρίου, θα πρέπει να διαβουλεύεται με τους πιστωτές πριν από την κατάθεση νομοσχεδίων.

"Sponsored links"

Αυτό, είπε ο Μοσκοβισί, είναι για να αξιολογηθεί ο αντίκτυπος στον προϋπολογισμό από τα μέτρα που νομοθετούνται.

left.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live