Τα Φαλάσαρνα έγιναν μαύρα από τους κατσίγαρους! | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Εικόνες καταστροφής της πανέμορφης περιοχής  νότια της κεντρικής παραλίας στα Φαλάσαρνα, βόρεια από το λιμανάκι, δημοσιεύτηκαν στο ειδησεογραφικό πρακτορείο candianews.gr

Όπως βλέπετε στις εικόνες, η θάλασσα η παραλία και το ποταμάκι που βρίσκεται δίπλα είναι κυριολεκτικά κατάμαυρα από τον κατσίγαρο που κάποιοι αδικαιολόγητα άφησαν να ρυπάνει τον τόπο! Χαρακτηριστικό είναι τα λόγια του αναγνώστη που μας στέλνει τις εικόνες:

“Όλη η παραλία, το ποταμάκι και μέσα η θάλασσα είναι κατάμαυρα. Νομίζω οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους, δε ξέρω τι να προσθέσω”

"Sponsored links"

Πριν:

falasarna-8

Μετά:

falasarna-2
falasarna-7 falasarna-6 falasarna-5 falasarna-4 falasarna-3

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live