10.8 C
Chania
Saturday, January 17, 2026

Τελετή μνήμης στο πάρκο «Χρήστος Πολέντας» για την Παγκόσμια Ημέρα Τροχαίων Δυστυχημάτων

Ημερομηνία:

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Πλατανιά και ο Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνουν τελετή μνήμης για την «Παγκόσμια Ημέρα Τροχαίων Δυστυχημάτων» που έχει θεσμοθετηθεί από τον Ο.Η.Ε. στο Πάρκο «Χρήστος Πολέντας» (θέση Νεραντζιά Βουκολιών Δ. Πλατανιά), την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 11.00. Παράλληλα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια γλυπτού μνημείου του Ο.Η.Ε., αφιερωμένου στη Δεκαετία Δράσης για την Οδική Ασφάλεια (2011-2020).

Τα αποκαλυπτήρια του γλυπτού θα γίνουν από τον εκπρόσωπο του Ο.Η.Ε. κ. Μιχάλη Αδαμαντιάδη, Πρ/νο Τμήματος για τη Διευκόλυνση των Μεταφορών και των Οικονομικών, υπεύθυνο σε θέματα οδικής ασφάλειας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ώρα : 11.00  Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστόφορου Πάρκο «Χρήστος Πολέντας» (θέση Νεραντζιά Βουκολιών Δήμου Πλατανιά)

11.30  α)  Αποκαλυπτήρια γλυπτού μνημείου του Ο.Η.Ε.

β)  Χαιρετισμοί από τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

γ)  Ομιλία από τον εκπρόσωπο του Ο.Η.Ε. κ. Μιχάλη Αδαμαντιάδη

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα άδυτα της μανίας του looksmaxxing, της ακραίας τάσης αισθητικής των ανδρών στα social media

«Πιστεύω στη φροντίδα του εαυτού μου, σε μια ισορροπημένη...

«Μην αγγίζετε τη Γροιλανδία»: Ο Τραμπ έβγαλε τους Δανούς στους δρόμους

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σήμερα στην Κοπεγχάγη, στη Δανία, για...

Κάλεσμα Ανδρουλάκη στις «προοδευτικές, δημοκρατικές δυνάμεις για την πολιτική αλλαγή»

Κάλεσμα στις «προοδευτικές, δημοκρατικές δυνάμεις που έχουν κοινές αγωνίες...