21.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Τεντόγλου: «Ήταν ένας ωραίος αγώνας… Δύο φορές 8,65μ.; Κατάρα!»

Ημερομηνία:

Αν και έκανε τον κορυφαίο αγώνα της ζωής του, ο Μίλτος Τεντόγλου έφυγε με… παράπονο στο τέλος.

Παράπονο δικαιολογημένο, αφου πήρε μεν το χρυσό με 8,65μ., αλλά αυτό το άλμα το έκανε δύο φορές και δεν κατάφερε να ξεπεράσει για ένα εκατοστό το πανελλήνιο ρεκόρ του Λούη Τσάτουμα.

«Είμαι χάλια είμαι πολύ κουρασμένος. Τα έδωσα όλα. Ήταν πολύ ωραίος αγώνας. Προσπάθησα να κάνω το πανελλήνιο ρεκόρ. Κατάρα που έκανα δύο φορές 8.65μ.» είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας. Βοήθησε πολύ το κλίμα. Βέβαια, είμαι καλύτερος στα σκληρά στάδια. Ίσως να μπορούσα να κάνω το πανελλήνιο ρεκόρ. Έκανα ένα πολύ καλό αγώνα και οι αντίπαλοί μου επίσης. Πέρα από την πλάκα πολύ καλός ο Ιταλός. Για πλάκα είναι ο καλύτερος τελικός που έχει γίνει. Απίστευτη ποιότητα. Το είχα πει και από τον προκριματικό. Είμαστε όλοι… κτήνη. Και τ’ άλλα παιδιά είναι εξίσου καλοί. Ο Τσέχος, νομίζω είναι του 2006 και έκανε οκτώ μέτρα, ο Πορτογάλος έκανε τρία άκυρα αλλά είναι καλός. Φανταστική 12άδα. Μπράβο σε όλους!» είπε ακόμη ο Τεντόγλου, ο οποίος έκανε αυτό το ρεκόρ υπό το βλέμμα τριών θρύλων των αλμάτων: της Στέφκα Κονσταντίνοβα, του Ιβάν Πεντρόσο και του Ρόμπερτ Εμιγιάν.

«Πώς να μη πηδήξω καλά με αυτούς δίπλα μου;» είπε χαμογελώντας ο Τεντόγλου που τόνισε ότι στόχος του πλέον είναι η υπεράσπιση του τίτλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Εκεί είναι ο μεγαλύτερος στόχος. Θα είμαι καλύτερος από σήμερα. Θα είναι και ίδιες αγωνιστικές συνθήκες με τον ελαστικό τάπητα» σημείωσε.

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...