Τετ α τετ Κατσέλη με Σταθάκη-Βαρουφάκη – Προορίζεται για επικεφαλής του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας

Κανένα σχόλιο

Μια εφ’ όλης συζήτηση με τους Υπουργός Οικονομικών και Οικονομίας, Γ. Βαρουφάκη και Γ. Σταθάκη είχε σήμερα η Λούκα Κατσέλη σε πολύ καλό κλίμα, όπως γίνεται γνωστό.

Τα τελευταία νέα την φέρνουν ως επικεφαλής του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας χωρίς ακόμα όμως να είναι κάτι ανακοινώσιμο από τη συνάντηση.

Με τον κ. Σταθάκη αρχικά φέρεται πως συζητήθηκαν θέματα γύρω από το ΕΣΠΑ και το ΕΤΕΑΝ, την ανάγκη ενεργοποίησης τους – ζητήματα που γνωρίζει και η ίδια καθώς είχε διατελέσει Υπ. Ανάπτυξης. Στο τραπέζι των συζητήσεων τέθηκαν και ζητήματα γύρω από τις ρυθμίσεις χρεών, το πτωχευτικό δίκαιο με την Λούκα Κατσέλη να φέρεται έτοιμη να διαχειριστεί το θέμα των κόκκινων δάνειων.

"Sponsored links"

aftodioikisi.gr

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις