Τεχνογνωσία από τα Χανιά στη Λέσβο

Κανένα σχόλιο

Επίσκεψη στο Δήμο Χανίων και στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης & Κομποστοποίησης της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (ΟΤΑ) πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος Λέσβου και πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ΔΕΔΑΠΑΛ κ. Βατός, με ομάδα συνεργατών του.Σκοπός της επίσκεψης ήταν η απόκτηση τεχνογνωσίας και εμπειριών σχετικά με την Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων που εφαρμόζει με επιτυχία ο Δήμος Χανίων και η Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., με στόχο να διαχυθούν και να εφαρμοστούν αντίστοιχες πρακτικές στο νησί της Λέσβου, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο κ. Βατός εξήρε το έργο του Δήμου Χανίων στον τομέα της καθαριότητας της πόλης και της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. για τις ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες λύσεις που εφαρμόζει, στον τομέα της επεξεργασίας των Στερεών Αποβλήτων με την λειτουργία του Ε.Μ.Α.Κ.-Χ.Υ.Τ.Υ., αλλά και στο τομέα της συλλογής και μεταφοράς Στερεών Αποβλήτων με το πρόγραμμα “Πόρτα-Πόρτα”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live