15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

ΤΕ Χανίων ΚΚΕ: Πολιτική συγκέντρωση-συνεστίαση στο Κέντρο Πορτοκάλι την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη

Ημερομηνία:

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς που συμμετείχαν στην Πανεργατική Απεργία της Τετάρτης 9 Ιουνίου και πραγματοποίησαν μια από τις μαζικότερες συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων στον Νομό Χανίων.

Η απεργιακή μάχη που δόθηκε με επιτυχία στον Νομό μας, όπως και σε όλη την  χώρα μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο για την αντεπίθεση του εργατικού-λαϊκού κινήματος. Οι δεκάδες χώροι δουλειάς σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα που νέκρωσαν στον Νομό Χανίων, οι εκατοντάδες μαθητές, φοιτητές, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι και μικρομεσαίοι μαγαζάτορες που συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ο λαός μας μπορεί και πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι να μπει τέρμα στην αναμονή, με ισχυρό ΚΚΕ παντού.  Το ΚΚΕ δίνει όλες του τις δυνάμεις στην ανασύνταξη του εργατικού-κινήματος που θα συναντιέται σε ένα ενιαίο πανελλαδικό αγώνα, με οργάνωση και προετοιμασία από τα «κάτω» , με εστίες αντίστασης σε κάθε κλάδο, χώρο δουλειάς, σπουδών, σε κάθε χωριό και γειτονιά. Τώρα είναι η ώρα να μπει τέρμα στην αναμονή, στην λογική που λέει να φύγει μια αντιλαϊκή κυβέρνηση και να έρθει μία άλλη, που θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο εξυπηρέτησης των αξιώσεων του μεγάλου κεφαλαίου, των δεσμεύσεων στην ΕΕ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας και της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης Νοέμβρη-Δεκέμβρη 2022 , οργανώνει πολιτική συγκέντρωση-συνεστίαση στο Κέντρο Πορτοκάλι στο Γεράνι του Πλατανιά την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Ομιλητής θα είναι ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του Π.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση θα παίξει μουσική ο Δημήτρης Βακάκης με το συγκρότημα του, ενώ θα χορέψει ο χορευτικός σύλλογος: «Οι Πελασγοί»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...