Την Κυριακή η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 9ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Τυποποιημένου Ελαιόλαδου

Κανένα σχόλιο

Η Περιφέρεια Κρήτης και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη, οργανώνουν τον 9ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου και παρουσιάζουν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 και ώρα 11.00 π.μ. στο Aquila Atlantis Hotel.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα Κρήτης Ειρήνη Χουδετσανάκη – Γιακουμάκη και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών και Αγροδιατροφικής , Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, Σταύρος Τζεδάκης προσκαλούν στην εκδήλωση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη, αναδεικνύοντας την σημασία που έχει το κρητικό ελαιόλαδο ως προϊόν για το νησί.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα δήλωσε: «Ο Διαγωνισμός, θεσμός πλέον για το Ελαιόλαδο, κύριο στόχο έχει την στήριξη και ανάδειξη του κύριου «πρεσβευτή» του Πρωτογενή Τομέα της Κρήτης, για την παραγωγή και τις εξαγωγές. Και αυτή τη χρονιά, με την ενεργή στήριξη των αρμόδιων φορέων, θα αναδείξουμε τα ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του ποιοτικού και επώνυμου Κρητικού Ελαιόλαδου, θα ενισχύσουμε τη βελτίωση της τεχνογνωσίας γύρω από το εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο και την ποιοτική αναβάθμισή του, φροντίζοντας παράλληλα να ενδυναμώσουμε την εικόνα του Κρητικού Ελαιόλαδου με την συστηματική και υπεύθυνη προβολή του στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά».

"Sponsored links"

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 και ώρα 11.00 π.μ. στο Aquila Atlantis Hotel, (Υγείας 2, Ηράκλειο).

11:00 Προσέλευση — Έναρξη

Χαιρετισμοί επισήμων

11:30 «Φυτοπροστασία της Ελιάς και υπολείμματα στο ελαιόλαδο»

Δρ. Λευτέρης Αλυσσανδράκης, Επίκουρος Καθηγητής Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων, Τμήμα Γεωπονίας, ΕΛΜΕΠΑ.

11:45-12:00 «Παράγοντες που επηρεάζουν την οργανοληπτική ποιότητα του ελαιολάδου»

Έφη Χριστοπούλου, Επικεφαλής της Κριτικής Επιτροπής, Χημικός, Εμπειρογνώμονας της Ε.Ε. και του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας.

12:00-12:20 Αποτελέσματα Παγκρήτιου Διαγωνισμού, Σχολιασμός &

"Sponsored links"

Ποιοτικό Προφίλ Δειγμάτων

Έφη Χριστοπούλου, Επικεφαλής της Κριτικής Επιτροπής,

Χημικός, Εμπειρογνώμονας της Ε.Ε. και του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας

12:20-13:00 Τελετή απονομής Βραβείων & Τιμητικών Διακρίσεων

13:00-14:00 Κλείσιμο Εκδήλωσης

Μπουφές με συνταγές από το σήμα της Αγροδιατροφικής

Σύμπραξης «κρητικό δεκατιανό»

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live