18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Την Παρασκευή η έναρξη της φιλανθρωπικής έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Ημερομηνία:

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 20:00, στο Γιαλί Τζαμισί (στο παλιό λιμάνι Χανίων), θα γίνει η έναρξη της φιλανθρωπικής έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Ο ζωγράφος κ.Αλεξάκης Μιχαήλ και η εικαστικός Τσιμιτσή Καλλιόπη μας προσφέρουν τα έργα τους προς πώληση, των οποίων όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε δύο νέους Συνανθρώπους μας, που μετά από τροχαίο ατύχημα έχουν άμεση ανάγκη για την αγορά τεχνητού μέλους.

Λίγα λόγια από τους ζωγράφους κ.Αλεξάκη Μ.και την κ.Τσιμιτσή Κ.:

«Χρώματα της αγάπης» ναι της αγάπης! Από αγάπη ζωγραφίζουμε για την τέχνη , από αγάπη για τα χρώματα που λείπουν από την σημερινή γκρίζα κοινωνία! Ναι θελουμε να ομορφύνουμε τον κόσμο που ζούμε! Αγαπάμε τους ανθρώπους γι αυτό και αυτή η έκθεση ζωγραφικής μας η 6η κατά σειρά για φιλανθρωπικό σκοπό είναι αφιερωμένη στην αγάπη για τον συνάνθρωπο!

Ευελπιστούμε στην μέγιστη ανταπόκριση σας!!!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ