Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στον πεζόδρομο της Τσοδερών η παρουσίαση του κόμικ «Παλιές Πουτάνες» του Σπύρου Δερβενιώτη

Κανένα σχόλιο

HTerra Verde και το Chaniartoon –International Comic &Animation Festival παρουσιάζουν το κόμικ «Παλιές Πουτάνες» του Σπύρου Δερβενιώτη.

Για το κόμικ θα μιλήσουν οι Σπύρος Δερβενιώτης, Μάριος Διονέλλης, ΛίλαΚαλογερή, ενώ την συζήτηση θα συντονίσει ο Μανώλης Χατζηπαναγιώτου.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στις 19.30, στον πεζόδρομο της Τσουδερών, μπροστά από την TerraVerde.

"Sponsored links"

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Λέγεται συχνά ότι “η ιστορία γράφεται από τους νικητές”.Αν αυτό αληθεύει, εδώ θα βρείτε το “bonus material”: όλες τις κομμένες σκηνές που θεωρήθηκε σκόπιμο να μείνουν εκτός της κύριας αφήγησης της ιστορίας της χώρας, που όμως φωτίζουν καλύτερα το πεπρωμένο του έθνους μέσα από την διαχρονική δράση μιας κλειστής κάστας διαπλεκόμενων τυχοδιωκτών που οι μοίρες τους συναντώνται στον Κεραμεικό.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live