Την Τετάρτη οι εκλογές στην ΟΕΒΕΝΧ

Κανένα σχόλιο

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Χανίων, καλεί όλους τους Εκλεγμένους Αντιπροσώπους της από τα Σωματεία-Συλλόγους μέλη της, στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί οριστικά αύριο Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 17.00μ.μ. στο Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων (Ελ. Βενιζέλου 4-Χανιά).

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για τη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., με τις κάλπες να ανοίγουν στις 19.00μ.μ. & να κλείνουν στις 21:00 μ.μ. στην ίδια αίθουσα.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι, να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα, όπως ορίζει ο νόμος, προκειμένου να γίνουν δεκτοί στην εκλογική διαδικασία. Επίσης να είναι οικονομικά τακτοποιημένα τα σωματεία που εκπροσωπούν & να φέρουν μαζί τους πιστοποιητικό νόσησης, εμβολιασμού ή rapid test 48 ωρών, για να μπορέσετε να παρευρίσκεστε στις διαδικασίες. Σας ενημερώνουμε ότι θα τηρήσουμε αυστηρά τα μέτρα για την ασφάλεια όλων μας.

"Sponsored links"

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της ΟΕΒΕΝΧ 28210-57747.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live