24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Την Τρίτη στο Εργατικό Κέντρο η κεντρική προεκλόγική εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Ανταρσία στα Χανιά»

Ημερομηνία:

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ!

Ενάντια στην πολιτική ΕΕ-Κυβέρνησης-Δημοτικής αρχής

ΤΡΙΤΗ 3/10: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 7ΜΜ

Στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου η «Ανταρσία στα Χανιά – Αντικαπιταλιστική Αριστερή Κίνηση για την Ανατροπή» θα συμμετάσχει για τρίτη φορά, δυνατή και πλαισιωμένη με νέους αγωνιστές και νέες αγωνίστριες. Η «Ανταρσία στα Χανιά» θα συμβάλλει στην περαιτέρω ενίσχυση των εργατικών και κοινωνικών αγώνων ενάντια στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και των δημάρχων-μάνατζερ που διαμόρφωσαν τόσο το Σχέδιο «Καποδίστριας», όσο και το Πρόγραμμα «Κλεισθένης».

Για να υπερασπίσουμε τα εργατικά δικαιώματα κόντρα στην κυρίαρχη πολιτική του κεντρικού κράτους στις πόλεις και την περιφέρεια, για να ενισχύσουμε την εργατική αντιπολίτευση,  για να βρει η οργή διέξοδο στην αντίσταση και τους αγώνες, για την αντικαπιταλιστική ανατροπή. Για να ηττηθεί η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων κάθε τομέα της δημόσιας ζωής και να βάλουμε φρένο στην κυβέρνηση που δίνει στήριξη στους ναζί του Κασιδιάρη, στους δολοφόνους του Μιχάλη Κατσουρή και του ΣιζάρΣαφτάρ.

Για αυτό σας καλούμε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Ανταρσία στα Χανιά που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3/10 και ώρα 7μμ στο Εργατικό Κέντρο Χανίων. Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Λαμπρινή Μποβιάτσου, εικαστικός – εκπαιδευτικός, Φώτης Μπιχάκης, εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ στη δημοτική επιτροπή Παιδείας και ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Ειρηναίος Μαράκης, δημοτικός σύμβουλος, πρώην οργανωτικός υπεύθυνος της ΚΕΕΡΦΑ.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ