Τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα ζητά η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Επείγουσα επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της Χώρας η οποία κοινοποιείται και στον Υπουργό Οικονομίας κ. Σταϊκούρα, για την μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα έστειλε η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

Στην επιστολή της η Ένωση αναφέρει τα εξής:

“Αξιότιμε κ.Πρωθυπουργέ,

"Sponsored links"

Επικοινωνούμε μαζί σας, για να σας καλέσουμε να πάρετε άμεσα μέτρα, μειώνοντας τον ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα, λόγω ενεργειακής ανεπάρκειας, για την προστασία του καταναλωτή,πριν περάσει από την φτώχεια στην εξαθλίωση.

Αξιότιμε κ.Πρωθυπουργέ,

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, στις έκτακτες καταστάσεις ,οφείλετε να πάρετε έκτακτα μέτρα, πάρτε το παράδειγμα της Κύπρου, όπου η Κυπριακή Βουλή, πήρε την απόφαση της μείωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα

Αξιότιμε κ.Πρωθυπουργέ,

Σας καλούμε επίσης

α)όπως αυξήσετε άμεσα τον βασικό μισθό των εργαζομένων, καθώς η ακρίβεια έχει ισοπεδώσει την αγοραστική ικανότητα αυτών, με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να έχει χάσει σε υπερβολικό βαθμό την αγοραστική του δύναμη..

β)Μπορεί να ζούμε σε ελεύθερη αγορά, αλλά λόγω της υπάρχουσας κρίσης, η παρέμβαση σας ως Κυβέρνηση στην τιμολογιακή πολιτική της ενέργειας,επιβάλλεται.

Με Εκτίμηση

Η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης,

"Sponsored links"

Ιωάννα Μελάκη

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live