17.8 C
Chania
Πέμπτη, 5 Μαρτίου, 2026

Τι ειπώθηκε στην πρωινή Κυριακάτικη εκπομπή στο MEGA 30/9/2012

Ημερομηνία:

“Συνεντευξη των δημοσογράφων ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΥ -ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ με τον Π.Ρουμελιώτη πρώην εκπρόσωπο της Ελλάδας στο Δ.Ν.Τ και τέως υπουργό της κυβέρνησης του Α.Γ.Παπανδρέου.
Το συμπέρασμα από την συνέντευξη του Π.Ρουμελιώτη βγαίνει ότι η Ελλάδα είχε σύμμαχο τότε τον Ντομινίκ Στρος Καν γενικό διευθυντή του Δ.Ν.Τ που πρότεινε με το πρώτο μνημόνιο και “κού…ρεμα” του χρέους διότι δεν ήταν βιώσιμο.Αν γινόταν τότε με επιμονή οι διαπραγματεύσεις με τους{αντιπάλους}και εταίρους μας δεν θα χρειαζόταν να παρθούν τόσο σκληρά μέτρα και η Ελλάδα να βρεθεί σε αδιέξοδο.
Οι κακοί χειρισμοί των Παπανδρέου -Παπακωνσταντίνου και τα στενά Εθνικά συμφέροντα των σκληροπυρηνικών βορείων χωρών, καθώς και η πλήρης ανετοιμότητα της Ε.Ε με απουσία σχετικών μηχανισμών, αλλά και η έλλειψη ηγετικών προσωπικοτήτων όπως ο Μιτεράν και ο Κολ έφεραν την δυσμενή σήμερα κατάσταση στην Ελλάδα, αλλά και γενικότερα στον Νότο της Ευρώπης.

MANOΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κρήτης για την απώλεια του Ορφέα, γιου της Μαρίας Πετρουλάκη

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Ορφέα, γιου της Υποδιευθύντριας Μαρίας Πετρουλάκη της ΜΟΔΥ ΕΛΚΕ.

Κινητή Μονάδα Κέντρου Κοινότητας Κισσάμου: Εξυπηρέτηση στη Γραμβούσα κάθε Τρίτη

Ο Δήμος Κισσάμου εγκαινιάζει Κινητή Μονάδα Κέντρου Κοινότητας στη Γραμβούσα κάθε Τρίτη 09:00-13:00. Εξυπηρέτηση για επιδόματα και ψυχοκοινωνική υποστήριξη. Τηλ. 6930076426

Εκλογές συνέδρων ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στο Ηράκλειο στις 15 Μαρτίου

Εκλογές συνέδρων ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στο Ηράκλειο στις 15 Μαρτίου 2026. Υποψηφιότητες έως 8 Μαρτίου ηλεκτρονικά. Συνέδριο στην Αθήνα 27-29 Μαρτίου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κρήτης για την απώλεια της γλύπτριας Ασπασίας Παπαδοπεράκη

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια της γλύπτριας Ασπασίας Παπαδοπεράκη, δημιουργού του εμβλήματος του Ιδρύματος.