Τι ζητάνε οι μελισσοκόμοι των Χανίων από τους αγρότες για την προστασία των μελισσών –  “Προστάτευσε την παραγωγή σου – προστάτευσε τις μέλισσες!”

Κανένα σχόλιο

Κοινωνικό μήνυμα, για την προστασία της φύσης, των Μελισσών αλλά και των άλλων εποικονιαστών εντόμων από τους ψεκασμούς των Γεωργών, του μελισσοκομικού Συλλόγου Χανίων “Η ΜΕΛΙΣΣΑ” :

Από την επικονίαση των εντόμων εξαρτάται το 90% των άγριων φυτών το 75% των παγκόσμιων τροφίμων και το 35% της παγκόσμιας Γεωργικής γης.

 Οι παραγωγοί Γεωργικών προϊόντων πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι τα προϊόντα τους εξαρτώνται από τις μέλισσες τις οποίες οφείλουν να προστατεύσουν. Η παρουσία μελισσών στους αγρούς συντελεί στην αύξηση της καρπόδεσης και της παραγωγής, στην βελτίωση του μεγέθους και του σχήματος των καρπών στα φρούτα.

"Sponsored links"

Παρακαλούμε τους φίλους αγρότες να ακολουθούν τις οδηγίες των γεωπόνων για την σωστή χρήση των φυτοφαρμάκων και να μην ψεκάζουν τις ώρες που κυκλοφορούν στον αγρό οι μέλισσες και άλλα επικονιαστικά έντομα, όπως και ο νόμος ορίζει, αλλά να ψεκάζουν αργά τις απογευματινές και βραδινές ώρες όπου οι μέλισσες μαζεύονται στις κυψέλες τους και δεν κινδυνεύουν άμεσα.

 Προστάτευσε την παραγωγή σου – προστάτευσε τις μέλισσες!”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live