Τι λέει ο Βασίλης Διγαλάκης για το Κολυμβητήριο στη Νέα Χώρα

Κανένα σχόλιο

Ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τη σημερινή υπερψήφιση της τροπολογίας “Ειδικοί όροι δόμησης για την επισκευή και αναβάθμιση του Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων”, που κατέθεσε στη Βουλή ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνδυασμό με την επικείμενη ολοκλήρωση μελετών και τευχών δημοπράτησης από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, ανοίγει ο δρόμος για την ολική ανακαίνιση του Κολυμβητηρίου στη Νέα Χώρα.

Η τροπολογία τακτοποιεί πολεοδομικές εκκρεμότητες δεκαετιών και δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε στον πλήρη εκσυγχρονισμό μιας πολύ σημαντικής αθλητικής υποδομής για τα Χανιά, η οποία, δυστυχώς, δεν είχε την οφειλόμενη φροντίδα εδώ και πολλά χρόνια.

"Sponsored links"

Το ενδιαφέρον του Υφυπουργού Αθλητισμού για τις αθλητικές υποδομές των Χανίων είναι διαρκές, έμπρακτο και φέρνει αποτελέσματα, όπως αποδεικνύει και η σημερινή θετική εξέλιξη, απότοκο της πολιτικής βούλησης της κυβέρνησης και της αγαστής συνεργασίας του κ. Αυγενάκη με τοπικούς φορείς.

“Σήμερα γίνεται το πρώτο γενναίο βήμα από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη με τη συμβολή των τοπικών βουλευτών και ιδιαιτέρως του κ. Διγαλάκη, ο οποίος έχει συμβάλλει τα μέγιστα. Και πρέπει να γίνει το συντομότερο γιατί είναι πολλές και σημαντικές οι διοργανώσεις που πρέπει να φιλοξενηθούν στο Ναυταθλητικό Κέντρο Χανίων”, ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, σήμερα στη Βουλή ο κ. Αυγενάκης.

Στόχος μας, πλέον, είναι να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος. Τα Χανιά, οι Χανιώτισσες και οι Χανιώτες, αξίζουν και θα έχουν σύγχρονες αθλητικές υποδομές».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live