Τι λέει σε μηνυμά του ο Βασίλης Διγαλάκης μετά την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση

1 Σχόλιο

Ο Χανιώτης βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Διγαλάκης, δε θα είναι Υφυπουργός Παιδείας μετά τον ανασχηματισμό στον οποίο προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με μήνυμά του αναφέρεται στο έργο του στο υπουργείο ενώ τονίζει ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση και να υπηρετεί τον Χανιώτικο λαό από τη θέση του βουλευτή.

Πιο αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

"Sponsored links"

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και την ευκαιρία που μου έδωσε να υπηρετήσω την ανώτατη εκπαίδευση και από τη θέση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Μαζί με τους συνεργάτες μου, ανταποκριθήκαμε τόσο στο μεταρρυθμιστικό έργο, όσο και στην ομαλή λειτουργία των πανεπιστημίων σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, επιλύοντας ταυτόχρονα χρονίζοντα προβλήματα.

Βασικοί άξονες των μεταρρυθμίσεων αυτών στον χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης στους προηγούμενους 18 μήνες ήταν:

– ο στρατηγικός σχεδιασμός και η αξιολόγηση με την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης

– η μείωση της γραφειοκρατίας στη διαχείριση των ερευνητικών προγραμμάτων

– η ενίσχυση της εξωστρέφειας με το νέο πλαίσιο για τα ξενόγλωσσα προπτυχιακά προγράμματα και τις συνεργασίες με ξένα πανεπιστήμια

– ο εξορθολογισμός του πλαισίου μετεγγραφών

– η αλλαγή στον τρόπο ανάδειξης των πρυτανικών αρχών για την καλύτερη διακυβέρνηση των πανεπιστημίων

– η καθιέρωση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στις εκλογές όλων των οργάνων διοίκησης των πανεπιστημίων

"Sponsored links"

Τέλος, παραδόθηκε, ήδη από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, ολοκληρωμένο σχέδιο νόμου – πλαίσιο για την ανώτατη εκπαίδευση.

Εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα μέλη της κυβέρνησης και ειδικά στους δύο νέους Υφυπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Θα συνεχίσω να υπηρετώ τον χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης και το ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο, όπως κάνω εδώ και 25 χρόνια.

Θα συνεχίσω να εργάζομαι και να στηρίζω το έργο της κυβέρνησης από τη θέση που μου εμπιστεύθηκαν οι συμπολίτες μου, όπως έκανα από την πρώτη ημέρα της εκλογής μου με ισχυρό αίσθημα ευθύνης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ

    EINAI ΛΥΠΗΡΟ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ, ΚΑΙΤΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΡΓΟ
    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.
    ΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live