19.8 C
Chania
Friday, October 18, 2024

Τι λέει το Συνδικάτο Οικοδόμων για το “μεροκάματο του τρόμου” πατέρα τριών παιδιών

Ημερομηνία:

Πολλαπλές κακώσεις υπέστη ένας 38χρονος άνδρας ο οποίος βρέθηκε στο κενό όταν έπεσε από σκαλωσιά στον Kουμπέ Ρεθύμνου, το μεσημέρι της Τετάρτης (28/6).

Πρόκειται για έναν 38χρονο οικοδόμο ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο 38χρονος έπεσε από ύψος τουλάχιστον 7 μέτρων.

Η ανακοίνωσή του Συνδικάτου Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Ρεθύμνου αναφέρει:

«Ακόμη ένας συνάδελφος οικοδόμος τραυματίστηκε σοβαρά σε χώρο δουλειάς στην περιοχή του Κουμπέ δυτικά της πόλης του Ρεθύμνου.

Ο συνάδελφος Αλβανικής καταγωγής τριάντα οχτώ ετών πατέρας δύο παιδιών εργαζόταν πάνω σε σκαλωσιά όταν αυτή κατακρημνίστηκε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος και να τραυματιστεί σοβαρά. Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χανίων ‘όπου νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Από την αρχή του χρόνου, μόνο το τμήμα της οικοδομής στον κλάδο των Κατασκευών, θρηνεί τουλάχιστον 18 νεκρούς συναδέλφους μας. Στην κυριολεξία, πρόκειται για μετατροπή των χώρων δουλειάς όλης της χώρας σε μια τεράστια αρένα θανάτου.

Οι ευθύνες τόσο της κυβέρνησης της ΝΔ, όσο και των προηγούμενων κυβερνήσεων, είναι τεράστιες. Ανύπαρκτοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, ανύπαρκτο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ).

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Teleperformance: Καταγγελίες για απαράδεκτη συμπεριφορά σε τραυματίες εργαζόμενους στα Χανιά

Το σωματείο εργαζομένων της Teleperformance καταγγέλλει με σκληρούς τόνους...