Τι συμβαίνει; Εκτός αέρα το Πρωινό του ΑΝΤ1 για μια ακόμη βδομάδα;

Κανένα σχόλιο

Για μια ακόμη εβδομάδα εκτός αέρα φαίνεται πως οδεύει το πρωινό του ΑΝΤ1, με την Φαιή Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, λόγω νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στα Κάπα Studios.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μετά από τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν αυτές τις ημέρες, βρέθηκαν και νέα κρούσματα θετικά στην covid-19, αυξάνοντας τον αριθμό των μέχρι τώρα επιβεβαιωμένων στα πέντε.

Στα νέα αυτά κρούσματα, συμπεριλαμβάνονται βασικοί συντελεστές της εκπομπής.

"Sponsored links"

Σήμερα Παρασκευή αναμένονται να γίνουν μια σειρά από επαναληπτικά τεστ, προκειμένου να αποφασιστεί το Σάββατο, εάν θα βγει το πρωινό ζωντανά στο αέρα του ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου ή εάν θα ξαναπάρει νέα αναβολή.

Σημειώνουμε οτι η εκπομπή έπαιξε σημαντικό ρόλο στο κυμα αποκαλύψεων στο χώρο του θεάτρου.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις