Τον φράχτη τον έριξε ο ποταμός, όχι οι άνθρωποι

Κανένα σχόλιο

Εγινε αντικείμενο σφοδρών αντιπαραθέσεων – ιδεολογικών και όχι μόνο – αλλά δεν άντεξε την μανία της φύσης.

Ο λόγος για τον περίφημο φράχτη που έχει τοποθετηθεί στον Εβρο με στόχο την αναχαίτιση των παράνομων μεταναστών, ο οποίος σαρώθηκε από την φουσκωμένη κοίτη του ποταμού.

Η κακοκαιρία που πλήττει πολλές περιοχές της Ελλάδος τα τελευταία 24ωρα χτύπησε και τον Εβρο. Ετσι, τα ορμητικά νερά που προκλήθηκαν από τις βροχοπτώσεις, δημιούργησαν ένα «υδάτινο τείχος» που παρέσυρε τον περίφημο φράχτη.

"Sponsored links"

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live