Τοπικές εφημερίδες στο διαδίκτυο: 2ος στην Κρήτη ο “Α.τ.Κ.” στο twitter

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με έρευνα του reforme.gr, μελετώντας τους δικτυακούς τόπους των περιφερειακών εφημερίδων προκύπτουν μεγάλες διαφορές από μέσο σε μέσο. Eίναι ενδεικτικό ότι σύμφωνα με την έρευνα για τον περιφερειακό τύπο μόλις το 57% των τοπικών ημερήσιων εφημερίδων που είναι μέλη του ΣΗΠΕ και της Ε.Ι.Η.Ε.Ε. έχουν ιστοσελίδα.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι στις είκοσι πρώτες θέσεις της επισκεψιμότητας των τοπικών εφημερίδων στο twitter συναντάμε τρία φύλλα από την Κρήτη, κάτι που αποδεικνύει ότι λειτουργεί έντονα ο εσωτερικός ανταγωνισμός.

Πιο συγκεκριμένα, τα Χανιώτικα Νέα είναι πρώτα με 2.211 followers και ακολουθούν σε επίπεδο Κρήτης ο “Αγώνας της Κρήτης” με 570 followers και η “Νέα Κρήτη” με 548.

"Sponsored links"

1

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις