Τοποθετήθηκαν προστατευτικές μπαρές ασφαλείας σε επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου

Κανένα σχόλιο

Στην τοποθέτηση συνολικά 340 μέτρων προστατευτικών μπαρών (στηθαία) προχώρησαν το προηγούμενο διάστημα οι υπηρεσίες του Δήμου Χανίων, με στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε επικίνδυνα σημεία του οδικού μας δικτύου.

Μπάρες ασφαλείας έχουν τοποθετηθεί σε σημεία που έχουν προκληθεί ατυχήματα στο παρελθόν και έχουν χαρακτηριστεί επικίνδυνα, είτε λόγω της φυσιογνωμίας, τους είτε λόγω της συχνότητας εκδήλωσης ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν μπάρες ασφαλείας συνολικού μήκους 248 μέτρων στα Περβόλια (στον δρόμο του πρ. ΟΑΔΥΚ), 40 μέτρων στο Κατωχώρι Κεραμείων και τέλος, 52 μέτρων στον δρόμο από Καλαθά προς Χωραφάκια.

"Sponsored links"

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκηςεπισημαίνει σε δηλώσεις του: «Με τα στατιστικά των ατυχημάτων στον δρόμο να αυξάνονται δραματικά, χρόνο με τον χρόνο, κοιτάμε πίσω από τα νούμερα και προχωράμε στην ουσιαστική προστασία των δημοτών μας. Οι προστατευτικές μπάρες είναι ένα μόνο μέτρο, από μια σειρά κινήσεων που έχουμε προβεί και έχουν σκοπό να προλάβουν ατύχημα και να προστατεύσουν τους οδηγούς που κινούνται στο δημοτικό οδικό δίκτυο».

Επισημαίνεται πως, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, πραγματοποιούνται συχνά διαγραμμίσεις του οδικού δικτύου, χαράσσονται νέες διαβάσεις πεζών και τοποθετούνται προστατευτικοίανακλαστήρες οδοστρώματος, γνωστοί ως«μάτια γάτας», που στόχο έχουν να προειδοποιούν τους διερχόμενους οδηγούς για την επικινδυνότητα του σημείου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live