11.5 C
Chania
Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου, 2026

“Τουλάχιστον έχει αφήσει τόσο χώρο οσο ακριβώς χρειάζεται, ώστε να ΜΗΝ μπορεί να περάσει ένα αμαξίδιο”

Ημερομηνία:

Με ανάρτησή του ο Χανιώτης παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης σχολιάζει τη στάση οδηγών αμαξιών που παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια και στις διαβάσεις δυσχεραίνοντας σε τεράστιο βαθμό τη ζωή των ανθρώπων με αναπηρία.

Στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

Τουλάχιστον έχει αφήσει τόσο χώρο οσο ακριβώς χρειάζεται, ώστε να ΜΗΝ μπορεί να περάσει ένα αμαξίδιο… #ελεος. Να είστε βέβαιοι, ότι θα προσπαθήσω ακόμα περισσότερο με τις δράσεις και τις ομιλίες μου, που διοργανώνουμε μέσω της ΕΛ.ΑΣ. ή των τοπικών αρχών, αυτές οι εικόνες αλλά και ο αριθμός τροχαίων δυστυχημάτων που ταλανίζουν την χώρα να μειωθούν στο ελάχιστο.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Τραγική κατάληξη για 55χρονο στην Κίσσαμο – Εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο όχημά του

Μια τραγική είδηση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Κισσάμου...

Ανατριχίλα από τις φωτογραφίες του Άντριου που παίζει με μωρό και μπάλα σε σχήμα… στήθους

Σοκ προκαλεί η δημοσιοποίηση φωτογραφιών που αποτυπώνουν τον πρώην πρίγκιπα Άντριου, που...

«Η Δικαιοσύνη νοσεί»: Ηχηρή παραίτηση εφέτη – Ανάρτηση «κόλαφος»

Σοβαρά ερωτήματα για τη Δικαιοσύνη προκαλεί η παραίτηση του εφέτη Γιάννη...

Πυρά Τραμπ στους δικαστές μετά το «χαστούκι» για τους δασμούς – «Θα επιβάλλω παγκόσμιο δασμό 10%»

«Βαθύτατα απογοητευτική» χαρακτήρισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ...