Τουρισμός: «Σκάνε» οι πρώτες ακυρώσεις και στην Κρήτη λόγω εξάπλωσης της μετάλλαξης «Δέλτα»

Κανένα σχόλιο

Προβληματισμό σε ξενοδόχους, tour operators, αλλά και τουρίστες φέρνει η έξαρση της μετάλλαξης «Δέλτα» ιδιαίτερα στα νησιά που υπάρχουν και πιο αυστηρά μέτρα για τη μετάβαση σε αυτά.

Η δυναμική της μετάλλαξης σε συνδυασμό με τα πρώτα μέτρα που έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνονται σε μετακινήσεις και εστίαση αλλά και η αρνητική προοπτική να ληφθούν και άλλα ακόμα πιο αυστηρά στο άμεσο μέλλον, δημιουργεί ανησυχία καθώς οι προσδοκίες του κλάδου είχαν μεταφερθεί από καιρό στο 2ο 6μηνο του έτους.

Όμως τα πρώτα σημάδια από την πορεία του τουριστικού ρεύματος τον Ιούνιο αλλά και του Ιουλίου μέχρι στιγμής ψαλιδίζουν ήδη αυτές τις προσδοκίες.

"Sponsored links"

Ο Ιούνιος είχε ξεκινήσει ούτως ή άλλως υποτονικά, ενώ και οι πρώτες μέρες του Ιουλίου φέρνουν, κατά πληροφορίες, ακυρώσεις ακόμα και σε πρωτοκλασάτους προορισμούς, όπως για παράδειγμα η Μύκονος. Την ίδια ώρα στο Ιόνιο, η απουσία των Βρετανών τουριστών και μέσα στον Ιούλιο είναι κάτι παραπάνω από εμφανής σε νησιά όπως η Ζάκυνθος και η Κεφαλονιά με δεδομένο πως η TUI ακύρωσε τα πακέτα που προωθούσε στη βρετανική αγορά από 10 ελληνικούς προορισμούς ως και τις 21 του μήνα.

Και στην Κρήτη όμως, που εδώ και περίπου δέκα μέρες καταγράφεται ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων, επαγγελματίες της φιλοξενίας αναφέρουν πως εδώ και περίπου μία εβδομάδα καταγράφονται ακυρώσεις.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live