15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Το έγγραφο ντοκουμέντο που «καίει» την Εύα Καϊλή

Ημερομηνία:

Η Εύα Καϊλή ψήφισε υπέρ της χώρας του Κόλπου την ίδια περίοδο που έκανε τη διαβόητη δήλωση ότι το «Κατάρ είναι πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα».
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το Qatargate. Πώς η Εύα Καϊλή κατάφερε να ψηφίσει στην επιτροπή όπου δεν ήταν μέλος.

Η Εύα Καϊλή έφτασε να ψηφίσει υπέρ του Κατάρ σε επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου που δεν συμμετείχε η ίδια, όπως αποκαλύπτει έγγραφο που παρουσίασε το MEGA για το Qatargate. Η ψηφοφορία ήταν για την επιτροπή Libe στην οποία η Ελληνίδα ευρωβουλευτής δεν ήταν μέλος.

Μάλιστα, η Εύα Καϊλή ψήφισε υπέρ της χώρας του Κόλπου την ίδια περίοδο που έκανε τη διαβόητη δήλωση ότι το «Κατάρ είναι πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα».

Πώς κατάφερε να ψηφίσει

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ανταποκριτής του MEGA στις Βρυξέλλες, Σαράντης Μιχαλόπουλος, η απορία των ευρωβουλευτών της επιτροπής ήταν μεγάλη αναφορικά με την παρουσία της κ. Καϊλή και, μάλιστα, επισημαίνουν πως η ίδια καθόταν στα πίσω έδρανα προκειμένου να μη γίνει αντιληπτή.

Στο τέλος της διαδικασίας υπήρχε μία παραπάνω ψήφος. Όταν αντιλήφθηκαν ότι ήταν της Εύας Καϊλή, οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές προκειμένου να μην εκτεθούν δημοσίως δήλωσαν πως η Ελληνίδα ευρωβουλευτής αντικατέστησε τη Γερμανίδα ευρωβουλευτή Μπριγκίτ Σίπελ, η οποία τελικά απέσυρε τη δική της ψήφο.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ