Το αναλυτικό πρόγραμμα των συναυλιών με γνωστούς καλλιτέχνες στους δρόμους των Χανίων

Κανένα σχόλιο

To Επιμελητήριο Χανίων με συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Επιχειρηματικής κοινότητας παρουσίασε τις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει τις επόμενεςεβδομάδες με τίτλο «Χριστούγεννα Μουσικά στη Χανιώτικη Αγορά» και τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών από τα Χανιά. Στρατηγική προτεραιότητα η έμπρακτη στήριξη των εμπορικών Αγορών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, όπως αποτυπώνεται και στο σύνθημα των πολυδιάστατων δράσεων: «Βγαίνουμε Αγορά-Ψωνίζουμε Τοπικά

Τους στρατηγικούς στόχους των επιχειρήσεων των Χανίων ανέπτυξε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Αντώνης Ροκάκης, πλαισιωμένος από το σύνολο τωνσυνδιοργανωτών, Εμπορικών και Επαγγελματικών φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων: τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Χανίων, κ. Γιάννη Παυλάκη, τον Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, κ. Ιδομενέα Γεωργεδάκη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κισσάμου, κ. ΒαγγέληΧουδαλάκηκαι την Γενική Γραμματέα τουΕμπορικού Συλλόγου Παλαιόχωρας, κα Βασιλική Παπαδάκη. Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις έχουν τεθεί υπό την αιγίδα των δήμων Χανίων, Κισσάμου και Κανδάνου-Σελίνου.

Ο κ. Αντώνης Ροκάκης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, τόνισε τα εξής: «Μετά από αρκετά χρόνια συνεχιζόμενης δοκιμασίας και ασφυκτικών περιορισμών στη λειτουργία των εμπορικών επιχειρήσεων της περιφερειακής μας ενότητας, δυστυχώς και τα φετινά Χριστούγεννα θα λειτουργήσουμε σε ιδιαίτερα πιεστικό περιβάλλον, με την αγοραστική δύναμη της κοινωνίας να περιορίζεται διαρκώς και το λειτουργικό μας κόστος να επιβαρύνεται σημαντικά. Εμείς, συνεχίζουμε και φέτος, ως θεσμικός φορέας της Επιχειρηματικότητας, να δημιουργούμε ευρύτερες συνεργασίες όλων των εμπορικών και επαγγελματικών φορέων του τόπου μας, συνεισφέροντας έμπρακτα στη γιορτινή ατμόσφαιρα με ζωντανή μουσική από σημαντικούς Χανιώτες καλλιτέχνες, κέφι και Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Με την προσπάθειά μας αυτή κεντρικός στόχος είναι να προσφέρουμε περισσότερα κίνητρα στη Χανιώτικη Οικογένεια για να απολαύσει τις αγορές της στις ποιοτικές επιχειρήσεις του τόπου της, αλλά και να ευχαριστήσουμε τους χειμερινούς επισκέπτες μας. Προτεραιότητά μας οι μικρότερες, απομακρυσμένες από την πρωτεύουσα πόλεις των Χανίων, όπου λειτουργεί και το χειμώνα η εμπορική τους Αγορά, δηλαδή η Κίσσαμος και η Παλαιόχωρα. Ευχαριστούμε θερμά τους Εμπορικούς – Επαγγελματικούς φορείς και τις Δημοτικές Αρχές που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αγκαλιάζουν με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Χανίων».

"Sponsored links"

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων:

  • Αρχίζουμε δυναμικά από την πόλη των ΧΑΝΙΩΝ, την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, με τον Μάνο Μαλαξιανάκηand the band στην είσοδο του Επιμελητηρίου Χανίων, στις 6:00.
  • Ψωνίζουμε με ρυθμό και στην ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, με την Βάλια Αλεξίου, στηνείσοδο της δημοτικής αίθουσας εκδηλώσεων, στις 6:00.
  • Συνεχίζουμε με περισσότερη μουσική αυτή τη φορά στην ΚΙΣΣΑΜΟ, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, με τον Μάνο Μαλαξιανάκηand the band, στην πλατεία Μάνου Κατράκη (ΟΤΕ), στις 6:00.
  • Ψωνίζουμε με ρυθμό ξανά στην καρδιά της πόλης των ΧΑΝΙΩΝ, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με τον Σταύρο Λαμπρόπουλο, στη συμβολή Κυδωνίας – Αποκορώνου&Βολουδάκιδων (Γεφυροπλάστιγγα), στις 6:00.
  • Ξεσηκώνουμε σε ένα Latin / Tango / Funky γιορτινό party και την Αγορά της παλιάς πόλης των ΧΑΝΙΩΝ, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, με την MarmitasBand, στη συμβολή Μουσούρων&Τσουδερών (Κάτολας), στις 6:00.

Βγαίνουμε Αγορά! Ψωνίζουμε τοπικά!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live