24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Το Γυμνάσιο Κουνουπιδιανών ευχαριστεί

Ημερομηνία:

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Γυμνάσιο Κουνουπιδιανών για την υλοποίηση της δράσης της Περιβαλλοντικής Ομάδας του σχολείου στον Σταυρό Ακρωτηρίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της δράσης της Περιβαλλοντικής Ομάδας του σχολείου μας στον Σταυρό Ακρωτηρίου, στις 12/04/2024. Συγκεκριμένα, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Καλογερή και την Περιφερειακή Σύμβουλο  της ΠΕ Χανίων κ. Σοφία Μαλανδράκη για την αμέριστη στήριξή τους. Επίσης, τον  Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κουνουπιδιανών κ. Γιώργο Γαϊτανόπουλο για  το ενδιαφέρον του και τη φροντίδα που μας προσέφερε, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμπανίου για την παραχώρηση των τραπεζοκαθισμάτων του, καθώς και τον Δήμο Χανίων που φρόντισε για την μεταφορά τους στην παραλία του Σταυρού. Επιπλέον, ευχαριστούμε το Κρητικό Εργαστήρι ‘’Λαμπάκης’’ για την ευγενική προσφορά παραδοσιακού κεράσματος προς τους προσκεκλημένους συντελεστές των Εργαστηρίων, καθώς και το ζαχαροπλαστείο ‘’Αριστον’’. Τέλος, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου μας, που ήταν από την αρχή στήριγμά μας.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου

Εμμανουήλ Τζανάκης

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ