“Το δικαίωμα στην υγεία για την αγροτική Ιεράπετρα είναι αδιαπραγμάτευτο”

Κανένα σχόλιο

Για ένα μεγαλειώδες συλλαλητήριο κάνει λόγο ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, με φόντο τη χθεσινή μαζική συμμετοχή των πολιτών της περιοχής στην κινητοποίηση για την κατάσταση και τη διαρκή υποβάθμιση του νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Όπως τονίζει ο Αγροτικός Σύλλογος:

“Μεγαλειώδης Συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε χθές (2/2/2023) από κάτοικους της Ιεράπετρας για την αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

"Sponsored links"

Αγρότες, μαθητές, επαγγελματίες από κάθε κλάδο αλλά και απλοί πολίτες διαδήλωσαν και έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα προς την Κυβέρνηση. Μήνυμα που δεν χωρά αμφισβήτηση και οποίοι αρνούνται να τα λάβουν πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τις συνέπειες.

Πάνω από 10.000 πολίτες και 1 μοναδικό αίτημα που είναι η ακύρωση των σχεδίων για μετατροπή του Νοσοκομείου σε Κέντρο Υγείας και ΆΜΕΣΗ στελέχωση των τμημάτων.

Για την αγροτική Ιεράπετρα που συνεχίζει να προσφέρει τα μέγιστα στην εθνική οικονομία εδώ και πολλές δεκαετίες, δεν νοείται να γίνεται αντικείμενο διαλόγου και διαπραγμάτευσης το δικαίωμα στην Υγεία”.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live