Το ΔΝΤ πρότεινε να επεκταθεί ο χρόνος ωρίμανσης του χρέους στα 60 χρόνια – Αρνητικοί οι Γερμανοί

Κανένα σχόλιο

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο πρότεινε τον διπλασιασμό της μέσης διάρκειας των δανείων διάσωσης της Ελλάδας στα 60 χρόνια αλλά το Βερολίνο αρνήθηκε, σύμφωνα με το πρακτορείο Dow Jones Newswires.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο πρότεινε η μέση διάρκεια των δανείων διάσωσης της Ελλάδας από την ευρωζώνη να διπλασιαστεί, από τα 30 χρόνια που ισχύει τώρα, στα 60 χρόνια. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα ώστε το φορτίο χρέους της να καταστεί περισσότερο διαχειρίσιμο, υποστηρίζει το ΔΝΤ.

Η Γερμανία αντιτίθεται σε αυτή την προοπτική, κάτι που έγινε σαφές στη διάρκεια μιας συνάντησης με υψηλόβαθμους αξιωματούχους από τα υπουργεία Οικονομικών της ευρωζώνης, όπως αναφέρουν δύο Ευρωπαίοι αξιωματούχοι στο Dow Jones Newswires.

"Sponsored links"

left.gr

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις