21.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Το εγγόνι της Ντόρας ρώτησε: “Tι ψήφισες, γιαγιά;” | Φωτός

Ημερομηνία:

Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε η υπψήφια βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Η κ. Μπακογιάννη προσήλθε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο 262ο εκλογικό τμήμα Χαλέπας Χανίων, εκεί δηλαδή που ψήφισε και ο πατέρας της Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Στο εκλογικό τμήμα έφτασε συνοδευόμενη από εγγόνια, αλλά και φίλους και μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Η κ. Μπακογιάννη ήταν εμφανώς ευδιάθετη ενώ κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας της και λίγο μετά που βγήκε από το παραβάν, έγινε και ένα ευτράπελο αφού ένας εκ των εγγονών της την ρώτησε:

“Τι ψήφισες, γιαγιά;” με την Ντόρα Μπακογιάννη να κάνει την έκπληκτη και να του λέει θα σου πω, αλλά στο αυτί για να μην ακούσουν οι άλλοι, με τα εγγόνια της αλλά και τους συγκεντρωμένους φίλους της ΝΔ να ξεσπούν σε γέλια.

Τα εγγόνια της μοίρασαν γλυκά σε όσους βρίσκονταν στις αίθουσες ενώ σε δηλώσεις της μετά που ψήφισε είπε στους εκπροσώπους των κρητικών μέσων ενημέρωσης:

“Σήμερα μιλάνε οι πολίτες. Είμαι σίγουρη ότι θα στείλουνε μια ψήφο εμπιστοσύνης ιδιαίτερα από εδώ την Κρήτη στον Κρητικό Πρωθυπουργό για την προοπτική τους, για την σταθερότητα για την ευημερία για τις οικογένειες τους και για ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Να είστε καλά, καλό βόλι και το βράδυ με την νίκη”.

Σημειώνουμε ότι στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική αφού κυμαινόταν πάνω κάτω στα ίδια επίπεδο όπως στις εκλογές του Μάη.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...