Το Επιμελητήριο Χανίων προσκαλεί τις Χανιώτικες επιχειρήσεις να συμμετάσχουν σε Εκθέσεις Τροφίμων & Ποτών, Τουριστικών Ειδών και Ενδύματος

Κανένα σχόλιο

Το Επιμελητήριο Χανίων συνεχίζει να υλοποιεί τη στρατηγική εξωστρέφειας της Χανιώτικης Οικονομίας, επιδιώκοντας να εξασφαλίζει και να ενισχύει συστηματικά και εμπράκτως τη δυναμική παρουσία των Χανιώτικων επιχειρήσεων και των ποιοτικών προϊόντων τους σε κορυφαίες εκθέσεις της Ελληνικής και της παγκόσμιας Αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό, ο θεσμικός φορέας της Χανιώτικης επιχειρηματικότητας διερευνά το ενδιαφέρον και προσκαλεί τις Χανιώτικες επιχειρήσεις – μέλη του,οι οποίες δραστηριοποιούνται στους κλάδους Τροφίμων & Ποτών, Τουριστικών Ειδών και Ενδύματος,να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους -με την οικονομική του ενίσχυση- στις εξής επαγγελματικές – καταναλωτικές εκθέσεις:

  • Detrop – Oenos”: 18-20 Φεβρουαρίου 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Απευθύνεται στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, δίνοντας την ευκαιρία σε παραγωγούς και αμεταποίητές να αναδείξουν το επιχειρηματικό τους προφίλ στη διεθνή αγορά και να αναπτύξουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα μέσα από ένα στοχευμένο πρόγραμμα εμπορικών επαφών.
  • FoodExpo”: 18-20 Μαρτίου 2023, στοMetropolitanEXPO της Αθήνας.Διεθνής έκθεση για τα Τρόφιμα και Ποτά, δίνοντας την ευκαιρία σε εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό -παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες Τροφίμων και Ποτών, να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε αγοραστές – επαγγελματίες από επιχειρήσεις της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.
  • «Παρουσίες»: 11-15 Ιανουαρίου 2023,στοMetropolitan EXPOτης Αθήνας. Διεθνής έκθεση τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης.
  • «Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ»: 20-23 Ιανουαρίου 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Ηράκλειο). Επαγγελματίες του Τουρισμού επιλέγουν την Έκθεση για να εξοπλίσουν τα καταστήματά τους και να ανανεώσουν κάθε χρόνο τα εμπορεύματά τους.
  • Athens Fashion Trade Show”: 26-29 Ιανουαρίου 2023,στοMetropolitan EXPO τηςΑθήνας. Εμπορική έκθεση, στην οποία παρουσιάζονται τα τελευταία trends σε γυναικείο και ανδρικό ένδυμα, σε υποδήματα καθώς και σε αξεσουάρ- μπιζού.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος οι επιχειρήσεις των Χανίων παρακαλούνται, μέχρι την Τρίτη 17/01/2023, ν’ απευθύνονται στο Επιμελητήριο Χανίων για να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους στην κα Ναταλία Κοτσάκη, 28210 – 52329, email: epimel@chania-cci.gr

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live