14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Το επόμενο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου τα Παγκρήτια Καλλιστεία με παρουσιαστές τον Γιάννη Σπαλιάρα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ημερομηνία:

Όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή των Παγκρήτιων Καλλιστείων και την ανάδειξη των ομορφότερων κοριτσιών του νησιού για το 2022, σε μία παραγωγή υπερθέαμα.

Έτσι λοιπόν, το επόμενο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, η αίθουσα δεξιώσεων Κήπος των Αισθήσεων στις Μαλάδες Ηρακλείου, φιλοξενεί το μεγάλο Τελικό του 42ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς.

Παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς θα είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ πολλοί επώνυμοι από το χώρο του θεάματος θα είναι προσκεκλημένοι της παραγωγής, μεταξύ των οποίων ο γνωστός καθηγητής μόδας Lakis Gavalas, ο σχεδιαστής και διευθύνων σύμβουλος των Πανελληνίων καλλιστείων Πάνος Ζήνας καθώς και οι πρόσφατα εστεμμένες των Πανελληνίων Καλλιστείων.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν 14 πανέμορφα κορίτσια από όλη την Κρήτη και διεκδικούν τους πολυπόθητους τίτλους της  Miss Κρήτη,  των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Young 2022 στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς για το νησί.

Τα κορίτσια θα εμφανιστούν με total outfit από τα Fullah Sugah, με βραδινές τουαλέτες του γνωστού σχεδιαστή Nik Alexμε μαγιό από τα Fms Stores, με υποδήματα από το κατάστημα Anastasia Shoes και κοσμήματα από τα καταστήματα Croesus. Τις εμφανίσεις των αγοριών που θα συνοδεύουν τις κοπέλες αλλά και του παρουσιαστή θα φροντίσει το Κοντογιάννης Fashion Store.

Tην αισθητική περιποίηση προσώπου & σώματος των κοριτσιών επιμελείται για ακόμη μία χρονιά το ινστιτούτο αισθητικής La Beaute’ της Μικαέλας Λυπάκη, ενώ τα χτενίσματα θα αναλάβει και πάλι η creative team του Ari Kalathaki. Το μακιγιάζ καθώς και η περιποίηση άκρων των κοριτσιών θα γίνει από το Gloss Beauty & Loungeενώ εξειδικευμένες υπηρεσίες προσφέρουν στις φιναλίστ το Opsis Clinical και η lash & brow expert Anna Star.

Η KYANA Professional Hair Products είναι για έκτη συνεχή χρονιά Χρυσός Χορηγός του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς! Μία ελληνική εταιρεία με καινοτόμες προτάσεις στα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου και με ευρεία γκάμα για όλους τους τύπους μαλλιών.

Ασημένιος Χορηγός είναι  η Cristi Academy η οποία φροντίζει για την εκπαίδευση των φιναλίστ, τόσο για τις χορογραφίες, όσο  και για  την κινησιοτεχνία  τους.

Τον διαγωνισμό επίσης υποστηρίζουν το Studio Design Center, το φαρμακείο Crispharmacy της Χρυσής Καρτερή, το DkMiha Bodytec στο Γάζι, τα S/M Χαλκιαδάκης, οι εταιρείες Kristalwave,  Πυρεξέλιξη και GateNet, η Kalathakis Events, η AV Safe Transfer, η Scorpion Security, το Marin Dream Hotelτο Arenaria Weddingη Art Fireworksτο bar restaurant Ritz, το Veranda Café και το εστιατόριο El Sur.

Τη φωτογραφική κάλυψη όλης της διοργάνωσης έχει αναλάβει και φέτος ο γνωστός και καταξιωμένος φωτογράφος Τάκης Δρόσσος, ενώ τη μουσική κάλυψη της βραδιάς θα επιμεληθεί για άλλη μια χρονιά ο dj Νίκος Ρηγάκης.

Στο μουσικό μέρος, στη σκηνή θα βρεθούν η Κατερίνα Σπυριδάκη από τους Acousticans και η Charlene Sax.

Για άλλη μία χρονιά τα Παγκρήτια Καλλιστεία στηρίζουν και προβάλλουν το σωματείο Στόχος – Πρόληψη και τη δράση του ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ενώ την υποστήριξη του στην εκδήλωση προσφέρει το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα 

Την τηλεοπτική κάλυψη της βραδιάς θα αναλάβει η Παγκρήτια Τηλεόραση Creta!

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό και όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει κράτηση στο 2810 287875  με την τιμή εισόδου να είναι στα 20 ευρώ με ποτό.

"google ad"

Πληροφορίες Εκδήλωσης:

42ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς “Miss Κρήτη & Miss Κρήτη Young 2022”

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου l Κήπος των Αισθήσεων στις Μαλάδες Ηρακλείου

Παρουσίαση: Γιάννης Σπαλιάρας & Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ώρα προσέλευσης κοινού 20:00 – Ώρα έναρξης 21:00
Γενική είσοδος 20 ευρώ με ποτό

Τη. Κρατήσεων: 2810 287875

Trailer: 

Facebook: https://www.facebook.com/misscrete/

Instagram: https://www.instagram.com/misscrete/

Website: www.misskriti.com

Παραγωγή: Cretanart Productions

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...