Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καλεί το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης, μετά από πρόσκληση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μέσω του Ευρωβουλευτή Γ. Γραμματικάκη, πρόκειται να παρουσιάσει την πολύ πετυχημένη παράσταση «Αναφορά στον Γκρέκο», του Ν. Καζαντζάκη, στις 4 Ιουνίου στις Βρυξέλλες.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η δουλειά του Θεάτρου μας αναγνωρίζεται και που ο λόγος του Καζαντζάκη, μαζί με τη μουσική της Κρήτης, θα ακουστούν στην καρδιά της Ευρώπης.

Στο ρόλο του Ν. Καζαντζάκη ο Τάκης Χρυσικάκος, στη λύρα – τραγούδι ο Σταύρος Ψαρουδάκης και κοντραμπάσο – κιθάρα ο Δημήτρης Τσούρτος. Εικαστική επιμέλεια Βάλια Μαργαρίτη.

"Sponsored links"

Ο σχεδιασμός του Θεάτρου είναι οι καλοκαιρινές παραστάσεις του έργου να ξεκινήσουν στις 1 Ιουλίου, στον τάφο του Καζαντζάκη στο Ηράκλειο. Θα ακολουθήσει μια μεγάλη περιοδεία σ’ ολόκληρη την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live