21.8 C
Chania
Saturday, October 19, 2024

Το «ευχαριστώ» της οικογένειας του Σπύρου Δαράκη για τη συμπαράσταση στον πρόωρο φευγιό του λατρευτού τους γιου

Ημερομηνία:

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου συμπληρώθηκαν 40 ημέρες από το πρόωρο φευγιό του λατρευτού μας γιου Νίκου Σπ. Δαράκη σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Ένα απέραντο βαθύ ευχαριστώ στην Χανιώτικη κοινωνία για την συμμετοχή της στη θλίψη μας.

Θα ευχαριστήσω ιδιαίτερα το προσωπικό της νεφρολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων για την επιστημονική τους βοήθεια αλλά και την ανθρώπινη αντιμετώπιση της δύσκολης πάλης που έδινε ο γιος μου μαζί τους, το ιατρικό λειτούργημα με αυτούς τους επιστήμονες καταξιώνεται στη συνείδηση των απλών ανθρώπων, όπως και τις άλλες κλινικές του Νοσοκομείου που κατά καιρούς βοήθησαν με δύσκολες επεμβάσεις όπως η θωρακοχειρουργική. Επίσης τον συντονιστή και όλο το ιατρικό προσωπικό του Κ.Υ. Κισσάμου για την αγωνιώδη προσπάθεια τους να τον επαναφέρουν στην ζωή.

Τους ιερείς π. Αντώνιο Κ. Σαπουνάκη, πρωτοπρεσβύτερο, εφημέριο του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Χώρας, τον π. Ευτύχιο Ανδρουλάκη, εφημέριο Τεμενίων που και με την ιδιότητά του ως προέδρου του Συλλόγου Πολυτέκνων διάβασε ψήφισμα. Τον π. Αντώνιο Κουμή εφημέριο του Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου Πύργου Κισσάμου, συμμαθητή και συγχωριανό μου για τα παρηγορητικά του λόγια, τον εφημέριο του Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου της Μαρτυρικής Μαλαθύρου π. Νικόλαο Ηλιάκη για τα λόγια του και την συμπαράστασή του.

Το Δήμαρχο Κισσάμου Γιώργο Μυλωνάκη για τον επικήδειο λόγο του και την συμπαράστασή του, την πρόεδρο και το σύνολο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Κισσάμου για το ομόφωνο ψήφισμά τους και την ύψιστη τιμή που απέδωσαν με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του,  στην συνεδρίαση του την 30η Οκτωβρίου 2023.

Το Σύλλογο Διδασκόντων και την μαθητική κοινότητα του 1ου Γενικού Λυκείου Χανίων της οποίας ήταν μαθητής. Τον Αθλητικό Σύλλογο Κισσαμικός, ποδοσφαιριστής του οποίου υπήρξε, τον παραδοσιακό Σύλλογο κρητικών χορών Ι. Κουρή του οποίου υπήρξε χορευτής. Το σύλλογο ριζιτών η Κίσσαμος, το Ε.Ε.Ε.Κ. Κισσάμου, το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου Δημάρχων Κρήτης, όλους τους Δημάρχους των Χανίων και τους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους.

Τους βουλευτές του Νομού μας και τον βουλευτή Ηρακλείου κ. Μανώλη Συντυχάκη, τους συντρόφους μου για την συμπαράσταση στο πρόσωπό μου από την Τ.Ε. Χανίων του Κ.Κ.Ε. Τον πρώην βουλευτή και υπουργό κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη καθώς και την πρώην βουλευτή κυρία Βάλια Βαγιωνάκη, τον επικεφαλή της Λαϊκής Συσπείρωσης Κρήτης και περιφερειακό σύμβουλο Αλέκο Μαρινάκη.

Τον πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Γιάννη Κουράκη, τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Ιωάννη Ζερβό Δήμαρχο Σφακίων και Ζαχάρη Δοξαστάκη Δήμαρχο Χερσονήσου Ηρακλείου.

Τους διευθυντές και συνεργάτες των εφημερίδων Χανιώτικα νέα, Αγώνας, Νέοι Ορίζοντες, Σελινιώτικα νέα, Αλήθεια.

Τους συνδημότες μου και τους χωριανούς μου, της Μαρτυρικής Μαλαθύρου, που για 40 και πλέον έτη με τιμούν.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκατοντάδες νέους φίλους του παιδιού μου που το συνόδευσαν και το τίμησαν. Αλλά και στον ίδιο μου το γιό που υπήρξε πραγματικό βλαστάρι της γενέτειρας του, της Μαρτυρικής Μαλαθύρου, που γαλουχήθηκε με τις αρχές τις παραδόσεις και τις αξίες της.

Για την οικογένεια

Σπύρος Δαράκης

πρόεδρος μαρτυρικής ΜΑΛΑΘΥΡΟΥ

Πρώην Δήμαρχος Μηθύμνης και μέλος του

Δ.Σ του Δικτύου Μαρτυρικών πόλεων και

χωριών της Ελλάδος περιόδου 40΄- 45΄

(ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ)

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο “μικροσκόπιο” ο καρκίνος του μαστού – Εκδήλωση στα Χανιά

Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού πραγματοποιείται την...

Φθινοπωρινό σκηνικό στην Κρήτη – Βροχές το απόγευμα, στα δυτικά

Οι ισχυροί άνεμοι και οι κατά τόπους βροχές είναι...

Έχει 17 εγγόνια και δισέγγονα, για τον μπακλαβά της «παραμιλάει» το Σικάγο και ψάχνει τους συγγενείς της στα Χανιά

Όταν η Sally Bice φτιάχνει μπακλαβά, μοσχοβολάει όλο το …Σικάγο. Συνταγή καμωμένη...