13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Το κουίζ της ημέρας: Τελικά, τι δεν κάνουμε καλά εδώ στα Χανιά

Ημερομηνία:

Μέσω της σελίδας “Χανιά: Παράπονα – καταγγελίες” πραγματοποιειται ένα ιδιότυπο κουίζ όπου οι πολιτες καλούνται να βρούνε τι ακριβώς πάει στραβά στα Χανιά.

Σε φωτογραφία που υπάρχει στη σχετική ανάρτηση βλέπουμε πώς έχει αξιοποιηθεί ο χώρος γύρω από τα ενετικά τείχη στο Ηράκλειο και από την άλλη πλευρά υπάρχει μία από τα Χανιά όπου υπάρχει μια εικονα απόλυτης εγκατάλειψης.

Γράφεται σχετικά:

QUIZ-ΤΙ ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΜΕ ΚΑΛΆ ΕΔΏ ΣΤΑ ΧΑΝΙΆ?

Φώτο Ηράκλειο- Δίπλα στα τείχη σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις….γήπεδα τένις – μπάσκετ-ποδοσφαίρου Πάρκινγκ-κλπ κλπ!

Φώτο Χανιά- Δίπλα στα τείχη……………………..

May be an image of ‎outdoors and ‎text that says '‎ΤΕΙΧΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΕΙΧΗ ΣΤΑ XANIA ا‎'‎‎

Χαρακτηριστικά και μερικά σχόλια συμπολιτών μας που προσπαθουν να αναγνωρίσουν τι δεν πάει καλά στον τόπο μας:

  • Εμείς έχουμε τις ίδιες λάσπες τις Ενετικές τις ορίτζιναλ. Αυτοί οι απαιδευτοι έριξαν άσφαλτο και τα κατέστρεψαν όλα
  • Απορώ γιατί δεν γίνεται πάρκινγκ τόσα χρόνια
  • Μασ πρηξατε με τα παρκινγ ολα τα Χανια θέλετε να γίνουν πάρκινγκ και τιποτα Αλλο να βαζετε τα 15 αμαξια που έχει ο καθένα σας και αν γινόταν να φτιάξουν μαι παρκινγκ μεσα στη καφετέρια που αραζετε….παρτε μηχανακι η ποδήλατο…..αν και τα Χανια είναι μικρά και πας παντου με τα πόδια…..ΟΧΙ παρκινγκ τα Ενετικα τειχη. Αυτα θα αναδειχτουν με πεζοδρομο γυρω γυρω καο ισως καταφερου να βαλουν και γήπεδα και οτι αλλο πρέπει εκτος παρκινγκ….. Αφηστε μα τελειώσει καο αφήστε τις αηδιες περι ψηφων και αρχαιολογιας κτλ……αν σας αφηναμε να κανετε κουμάντο θα γκρεμιζατε τις ομορφιές του τοπου να παρκαρετε τα σαπιλοαμαξια σας…ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ δειτε μπροστά κολλημένα μυαλα
  • Πιστεύει αλήθεια κανείς, ότι αυτοί που διπλοπαρκάρουν στην Κυδωνίας, την Σκαλίδη και την Τζανακάκη, ακόμη κι αν η δυτική τάφρος ήταν πάρκινγκ, θα πήγαιναν τα αυτοκίνητα τους εκεί, και θα ανέβαιναν με τα πόδια;;;
  • Να κατεβάσουμε την μύτη μας χαμηλά!!! Τα Χανιά γινονται όλο και χειρότερα και το άνυδρο Ηράκλειο τρέχει με χίλια γιατί εκεί είναι ενωμένοι εδώ τρώμε ο ένας τον άλλο.
  • Θυμίζω ότι στο Ηράκλειο υπάρχουν 1. Η έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης 2. Η Περιφέρεια Κρήτης 3. Η αντιπεριφέρεια και το πιο σημαντικό οι αρχές διεκδικούσαν. Να πάμε στα Χανιά; Τα Χανιά έχουν ΜΟΝΟ αντιπεριφέρεια και 5 τελευταία χρόνια ουσιαστικά δεν είχαμε ούτε αντιπεριφερειάρχη (άφαντος ο Αποστόλης πριν τις πλημμύρες) ούτε δήμαρχο (από τα 5 χρόνια του Τάσου, τα 3.5 ρωτούσαμε ποιος είναι ο δήμαρχος και που κατοικοεδρεύει). Ο δε Περιφερειάρχης είπε ότι δεν του κατατέθηκε μελέτη που να εγκρίνει, ενώ ζητούσε! Εν κατακλείδι, είμαστε άξιοι της τύχης μας!
  • Όσο υπάρχει αυτή η αρχαιολογία αίσχος, που δεν αφήνουν να ακουμπήσουν πέτρα, δυστυχώς αυτό θα συμβαίνει…

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...