Το μήνυμα της Χανιώτισσας δημοσιογράφου Κατερίνας Χαραλαμπάκη που νόσησε από κορωνοϊό: “Αντιλαμβάνομαι πλήρως το άγχος, την οικονομική πίεση ή ακόμα και την πολιτική δυσαρέσκεια. Όμως, ο ιός υπάρχει”

Κανένα σχόλιο

Μία γνωστή και αγαπημένη δημοσιογράφος των Χανίων, η Κατερίνα Πολύζου Χαραλαμπάκη, νόσησε από κορωνοϊό και με μήνυμά της αναφέρθηκε στην περιπετειά της:

“Στις 27 Οκτωβρίου διαγνώστηκα με κορωνοϊό, ενώ ήμουν στην Αυστρία.

Έδωσα μια δύσκολη μάχη και -τώρα πια- νομίζω ότι νίκησα… Θέλω να στείλω στους “αρνητές” της χρήσης προστατευτικών μέτρων, ένα μήνυμα: Μην θέτετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας, μα και όλους τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή.

"Sponsored links"

Αντιλαμβάνομαι πλήρως το άγχος, την οικονομική πίεση ή ακόμα και την πολιτική δυσαρέσκεια. Όμως, ο ιός υπάρχει και είναι εξαιρετικά επικίνδυνος, γιατί εκτός από την άμεση απειλή, υπάρχουν και οι επιπτωσεις, οι επιπλοκές, το επικίνδυνο αποτύπωμα δηλαδή που αφήνει σε πολλούς χιλιάδες ανθρώπους.

Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τα αγαπημένα πρόσωπα για την πολύ μεγάλη ψυχική υποστήριξη…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου Μιλτιάδη Μαρκάτο, Εύα Χριστοδουλάκη και Γιώργο Γεωργιακάκη στα Χανιά αλλά και στους γιατρούς, νοσηλευτές και διασώστες σε Αυστρία και Γερμανία…

Να είστε όλοι πάντα καλά και να προσέχετε… πολύ!”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις