Το παράπονο του ψαροντουφεκά – Έκαναν άρση της απαγόρευσης, αλλά δε μπορει να ψαρέψει

Κανένα σχόλιο

Το υποβρύχιο ψάρεμα  επιτρέπεται, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν, ομως όπως μας είπε φίλος αναγνώστης ψαροντουφεκάς, ουσιαστικά συνεχίζει να απαγορεύεται.

Βλέπετε, το γεγονός ότι επιτρέπεται δε σημαίνει τίποτα, όταν ακόμα βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση των 2 χιλιομέτρων καθώς και η απαγορευση μετακίνησης με ΙΧ.

Όπως μας είπε, τα εξαρτήματα για το ψαροντούφεκο δεν είναι μόνο το… καμάκι αλλά μία σειρά ακόμα εργαλεία, απο σημαδούρες, βαρίδια και άλλα, τα οποία βεβαίως δε μπορεί να μεταφέρει πεζός και εφόσον δεν επιτρέπεται η μετακίνηση με ΙΧ και οι ψαρότοποι για ψαροντούφεκο είναι συγκεκριμένοι, για όποιον ζει σε περιοχές που δεν είναι κοντά σε σημεία που είναι καλά για ψαροντούφεκο η άρση της απαγόρευσης δε σημαίνει απολύτως τιποτα.

"Sponsored links"

Όπως μας είπε χαρακτηριστικά:

“Το γεγονός ότι μπορώ να πάρω το ψαροντούφεκο και να πάω στη θάλασσα δε σημαίνει ότι μπορώ να ψαρέψω κιόλας, πόσο μάλλον αν δε ζω δίπλα στη θάλασσα!”

Προφανώς και αυτή η απόφαση λήφθηκε χωρις πολύ μελέτη έτσι ώστε η άρση της απαγόρευσης να μη σημαίνει ουσιαστικά και πολλά…

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live