24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει Μητσοτάκη στα Χανιά;

Ημερομηνία:

Διαστάσεις έχει πάρει η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκου Καλογερή στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Δημοτικό Κήπο Χανίων αφού από πολλά αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης θεωρήθηκε ως δήλωση στήριξης προς τη Νέα Δημοκρατία.

Σημειώνουμε ότι το παρόν στην αρχή της ομιλίας έδωσε και ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης όμως αν και κλήθηκε από τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να ανέβει μαζί του και να δώσει σύντομο χαιρετισμό – όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων – αυτός ευγενικά αρνήθηκε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ΠΑΣΟΚ κατέγραψε στα Χανιά τα χαμηλότερα ποσοστά του από όλους τους νομούς της Κρήτης στις εθνικές εκλογές του 2023.

Πιο συγκεκριμένα, στις προηγούμενες εθνικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ στα Χανιά έλαβε 11,06%, στο Ρέθυμνο 26,64%, στο Ηράκλειο 23,56% και στο Λασίθι 25,84%.

Δεν πρέπει πάντως να ξεχνάμε ότι τόσο στην Περιφέρεια Κρήτης, όσο και στο Δήμο Χανίων, οι νικητές είχαν την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Διαβάστε χαρακτηριστικό δημοσίευμα – σχόλιο του documentonews.gr:

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον πρωθυπουργό ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων και «σκληρό» -υποτίθεται- στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Καλογερής, κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά.

Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ -το όχι και τόσο μακρινό 2015-, Νίκος Καλογερής, ανέβηκε στην εξέδρα και υποδέχθηκε με «πολλή χαρά τον συντοπίτη Κυριάκο Μητσοτάκη» ενώ δεν περιορίστηκε στα βασικά ως αντιπεριφερειάρχης και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αλλά έπλεξε το εγκώμιο του πρωθυπουργού λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είμαστε μαζί του και τον στηρίζουμε».

Θα περίμενε κανείς να δείξει λιγότερο ενθουσιασμό από την πλευρά του, όντας «σκληρός Πασόκος». Δεν είναι μεμπτή η παρουσία του, ούτε και το καλωσόρισμα του μιας και είναι αντιπεριφερειάρχης, αλλά ο ίδιος δήλωσε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μιλάμε πλέον για κανονικό προσκύνημα στην οικογένεια Μητσοτάκη…

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο… «καλωσόρισμα» του:

«Εκ μέρους της περιφέρειας Κρήτης, με πολλή χαρά υποδεχόμαστε εδώ στα Χανιά τον συντοπίτη μας, τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον άνθρωπο τον οποίο υλοποιεί για τα επόμενα χρόνια ένα πρόγραμμα σχεδόν δέκα δισεκατομμυρίων με έργα υποδομής για την Κρήτη μας. Ένα πακέτο έργων το οποίο αν ολοκληρωθεί ξεπερνάμε οριστικά το αναπτυξιακό μας υστέρημα πολλών δεκαετιών επομένως είμαστε μαζί του όσον αφορά αυτή την πορεία τον στηρίζουμε και προσπαθούμε για την καλύτερη υλοποίησή του έτσι ώστε η Κρήτη να μπει στη νέα εποχή ανταγωνιστική χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, εφοδιασμένοι, εξοπλισμένοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κύριε Πρωθυπουργέ καλώς όρισες». 

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ