Το Περιφερειακό Ιατρείο Σφακίων αναβαθμίζεται σε Κέντρο Υγείας

Κανένα σχόλιο

Την υπογραφή της Κ.Υ.Α για την Αναβάθμιση του Περιφερειακού Ιατρείου Σφακίων σε Κέντρο Υγείας, ανακοίνωσε ο βουλευτής Χανίων, Μανούσος Βολουδάκης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης :

“Υπεγράφη η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την αναβάθμιση του Περιφερειακού Ιατρείου Σφακίων σε Κέντρο Υγείας.

"Sponsored links"

Η απόφαση υπογράφεται από τους τρεις συναρμόδιους Υπουργούς (Υγείας Βασίλη Κικίλια, Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, Αναπληρωτή Οικονομικών Θοδωρή Σκυλακάκη).

Επισημοποιεί τη σχετική δέσμευση του Αν.Υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη κατά τη σχετική συνάντηση μας με το Δήμαρχο Σφακίων Μανούσο Χιωτάκη.

Τώρα που διασφαλίστηκε θεσμικά η δημιουργία του ΚΥ Σφακίων, αρχίζει ο ουσιαστικός αγώνας για τη διασφάλιση των πρόσθετων θέσεων γιατρών και νοσηλευτών, αλλά και για την κρητική αναβάθμιση.

Η ΚΥΑ ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για όλα αυτά. Προχωράμε ένα βήμα τη φορά!.”

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live