Το Ποτάμι για τον θάνατο του Γιώργου Καστρινάκη

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση του κόμματος “Το Ποτάμι” για τον θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Καστρινάκη:

Ο Γιώργος Καστρινάκης, υπερασπίστηκε τη ζωή μαχόμενος κάθε μέρα.

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφία σε ηλικία μόλις 16 χρόνων και αφιερώθηκε στο αθλητικό ρεπορτάζ. Υπήρξε αθλητικός συντάκτης σε αθλητικές και πολιτικές και αθλητικές εφημερίδες καθώς και στην «ΕΡΤ2» και την «ΕΡΑ ΣΠΟΡ».

"Sponsored links"

Όπως έλεγε ο ίδιος, από τη θέση του προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών «ο νεφροπαθής πρέπει να αλλάξει όλη την φιλοσοφία του και την κοσμοθεωρία του. Αυτά που ήξερε, πρέπει όχι να τα ξεχάσει, αλλά να μην τα λαμβάνει πια υπ’ όψιν, γιατί η κατάσταση της υγείας του σηματοδοτεί μεγάλα εμπόδια στην καθημερινότητά του, όπως για παράδειγμα στην ψυχαγωγία του». Κι αυτό το έκανε πράξη στη δική του καθημερινότητα.

Εργαζόταν ως δημοσιογράφος και παράλληλα πάλευε για να αλλάξουν οι συνθήκες νοσηλείας των νεφροπαθών στην Ελλάδα.

Το Ποτάμι εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις