22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Το Σάββατο το μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στο ξεπούλημα του αεροδρομίου Χανίων

Ημερομηνία:

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, οι παριστάμενοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Θεσμικών Φορέων (ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Α. Βουλγαράκης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης και Οικονομικός Επόπτης του ΟΕΕ Δυτικής Κρήτης, κ. Π. Σημανδηράκης, οι Δήμαρχοι Χανίων, Πλατανιά, Αποκορώνου και Γαύδου, οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΧ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΑ Χανίων, Εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/Δυτικής Κρήτης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κ.α.) αποφάσισαν τα εξής:

Τη συνέχιση και ολοκλήρωση των διαδικασιών νομικών προσφυγών κατά των σταδίων ιδιωτικοποίησης του Αεροδρομίου Χανίων, με ευθύνη του Δικηγορικού Συλλόγου και της Νομικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και του Δήμου Χανίων.

Τη διοργάνωση και πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατά της ιδιωτικοποίησης του Αεροδρομίου Χανίων, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014, στις 11 πμ., στον χώρο του Αερολιμένα, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των Θεσμικών Φορέων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τέλος, και για άλλη μια φορά, επανεπιβεβαιώθηκε η πρόθεση όλων των συμμετεχόντων στην σύσκεψη να ενταθούν οι ενέργειες και κινήσεις αποτροπής της ιδιωτικοποίησης, καθώς η υλοποίησή της κανένα όφελος δεν προσφέρει στα Χανιά και το Ρέθυμνο, αλλά αντιθέτως δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού και απαξίωσης του Αεροδρομίου μας.

Να σημειώσουμε ότι αύριο το πρωί στισ 08.30 στην εκπομπή της Κατερίνας Πολύζου “Καφές με Σχόλια” συνέντευξη θα δώσει ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης με θέμα τις κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρόμιου Χανίων.

Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή εδώ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ