Το τρουλί, οι κατολισθήσεις και η επισκευή του

Κανένα σχόλιο

Κύριε διευθυντά,

Διερχόμενος καθημερινά του δρόμου, μεταξύ 2ου Δημοτικού Σχολείου (Βασίλισσας) και Τρουλί (Προμαχώνας του Αγίου Δημητρίου) που έχει αποκοπεί η συγκοινωνία λόγω κατολίσθησης μέρους των τειχών του Τρουλί πάνω από ένα χρόνο το αίμα ανεβαίνει στο κεφάλι μου.

Οι υπηρεσίες της Αρχαιολογίας ή του Δήμου, ή και των δύο, έχουν τοποθετήσει κοιλοδοκούς σιδερένιους για υποστήριξη του τείχους του τρουλί για την μη κατολίσθηση του υπόλοιπου τείχους (αγνώστου δαπάνης) όπως εκάνανε και τα προηγούμενα λουλούδια των υπηρεσιών σε παρόμοια κατολίσθηση.

"Sponsored links"

Φρονώ ότι με τα ίδια χρήματα που κόστισαν τα σιδερένια υποστηρίγματα του τρουλιόυ, και μια τειχόδεση πάνω από τρία μέτρα τειχοδεσίας λύνεται το πρόβλημα του τειχίου του τρουλί.

Εκτός βέβαια για ένα απλούστατο προβληματάκι οι υπηρεσίες προσδοκούν προϋπολογισμούς ίσως και εκατομμυρίου ενώ το πραγματικό του κόστος είναι 30 – 40.000 ευρώ.

Με τιμή
Ν.Κ.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live