19.8 C
Chania
Friday, October 18, 2024

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων τιμά τον Γιώργο Αρβανίτη

Ημερομηνία:

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων τιμά τον Γιώργο Αρβανίτη στη διάρκεια εκδήλωσης αύριο Παρασκευή 18 Οκτωβρίου από τις 20:00 έως τις 22:00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος θα προβληθεί η ταινία “Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση” σε σκηνοθεσία Ντίνου Κατσουρίδη.

Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση

Ο Δημήτρης Αρβανίτης συζητά με το κοινό

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων απονέμει το αναμνηστικό του στον σπουδαίο κινηματογραφιστή.

Επίσης το Σάββατο 19/10/2024  στη 1 μμ  ο Διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων Ματθαίος Φραντζεσκάκης συνομιλεί με την Ελισάβετ Χρονοπούλου  και τον Γιώργο Αρβανίτη με αφορμή το βιβλίο στο οποίο ο κινηματογραφιστής της αφηγείται μια ζωή σαν ταινία, τη δική του ζωή.Γιώργος ΑρβανίτηςΠαράλληλα όλες τις μέρες του φεστιβάλ  – στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου Χανίων – παρουσιάζεται η έκθεση φωτογραφίας ΓΥΝΑΙΚΕΣ με 30 γυναικεία πορτρέτα αποτυπωμένα με τον φακό του Αρβανίτη.

Αρβανίτης έκθεση φωτογραφίας

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Teleperformance: Καταγγελίες για απαράδεκτη συμπεριφορά σε τραυματίες εργαζόμενους στα Χανιά

Το σωματείο εργαζομένων της Teleperformance καταγγέλλει με σκληρούς τόνους...