Το ψευδοκράτος της «Ελληνικός Χρυσός»

Κανένα σχόλιο

Η «Ελληνικός Χρυσός», με τα χρήματα της Eldorado και τις πολιτικές άκρες του Άκτωρ, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να οργανώσει ένα κανονικό ψευδοκράτος στη Βορειοανατολική Χαλκιδική με μοναδικό στόχο την ολοκληρωτική καταστροφή της περιοχής μέσα στις επόμενες δεκαετίες. Μέχρι τον περασμένο Μάιο σε αυτό το ψευδοκράτος υπάλληλος ήταν και ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Χρήστος Πάχτας, ο οποίος, όταν έφτασε η ώρα των τοπικών εκλογών, είχε προειδοποιήσει πως αν χάσει τη μάχη τότε είναι πολύ πιθανό οι δυνάμεις του ψευδοκράτους να κάψουν τα χωριά όσων είναι αντίθετοι με την ολοκληρωτική καταστροφή της περιοχής. Προς το παρόν έχουν καεί μερικά απορριμματοφόρα του δήμου Αριστοτέλη, καθώς η νέα δημοτική αρχή δεν υπακούει στο ψευδοκράτος της «Ελληνικός Χρυσός».

Το ψευδοκράτος της «Ελληνικός Χρυσός» από την ίδρυση του βρισκόταν πάντα υπό το καθεστώς προστασίας του, ας πούμε, κανονικού ελληνικού κράτος που με εντατικούς ρυθμούς έκανε ότι μπορούσε για να μην ακυρωθεί το σχέδιο για την ολοκληρωτική καταστροφή της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής. Χαρακτηριστική για αυτό ήταν η νομοθετική πρωτοβουλία που πήρε η κυβέρνηση Σαμαρά/Βενιζέλου στα μέσα Αυγούστου ώστε η Βουλή να νομιμοποιήσει όλες τις, κατά τα άλλα… νόμιμες, εργασίες καταστροφής του δάσους των Σκουριών.

Προφανώς σε αυτό το πλαίσιο σχέσης, η αστυνομία του, ας πούμε, κανονικού ελληνικού κράτους  δούλευε για λογαριασμό του ψευδοκράτους της «Ελληνικός Χρυσός». Την Κυριακή διαπιστώσαμε ότι αυτή η σχέση συνεχίζεται.

"Sponsored links"

Προφανώς εδώ υπάρχει ένα θέμα και είναι απόλυτα λογική η οργή που νιώθουν όλοι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για τη συνέχιση της συνεργασίας των δυνάμεων του ψευδοκράτους της «Ελληνικός Χρυσός» με την αστυνομία του, ας πούμε, κανονικού ελληνικού κράτους.

Πράγματι ο κ. Πανούσης, που την Κυριακή έβλεπε Mega και χθες διάβασε τα «Νέα» και από εκεί ενημερώθηκε για το τι έγινε την Κυριακή στις Σκουριές, δεν έχει καμία σχέση με τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, ούτε και καμία δέσμευση απέναντι τους, ούτε και ξέρουμε τις απόψεις του για το ψευδοκράτος της «Ελληνικός Χρυσός». Το πρόβλημα όμως δεν είναι ο κ. Πανούσης, που καλό θα ήταν να πάει στο σπίτι του και να συνεχίσει να αρθρογραφεί στα «Νέα», αλλά το πότε η νέα κυβέρνηση θα καταργήσει το ψευδοκράτος της «Ελληνικός Χρυσός».

Ο alterthess ιανός

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live