16.8 C
Chania
Saturday, October 19, 2024

Το “Εργασιακό Άγχος» θέμα του νέου σεμιναρίου του ΕΒΕΧ

Ημερομηνία:

Το εργασιακό άγχος και το «κόστος» του είναι το θέμα σεμιναρίου που διοργανώνει δωρεάν για τα μέλη του το Επιμελητήριο Χανίων την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα (β’ όροφος).Εισηγητής στο σεμινάριο που απευθύνεται σε εργαζομένους, στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες θα είναι η κ. Κέλλυ Ψυλλάκη Ψυχολόγος Msc

Το   εργασιακό   άγχος   αναγνωρίζεται παγκοσµίως ως  η µεγαλύτερη πρόκληση τόσο στην υγεία των εργαζοµένων όσο και  των  επιχειρήσεων… Η  υγεία  και  η  ευεξία µπορούν  να επηρεαστούν από την εργασία τόσο θετικά όσο και αρνητικά.

Έρευνες  δείχνουν  ότι  µεγάλα  ποσοστά  των  εργαζοµένων στην Ευρώπη, είτε έχουν εργασίες µε αυστηρές προθεσμίες, είτε   εκτελούν   µονότονες   εργασίες,  είτε   δεν   έχουν   καµία επιρροή  στην  οργάνωση  της  εργασίας  τους, είτε  όλα  αυτά µαζί.  Οι  παραπάνω  παράγοντες,  αλλά  και  πολλοί  άλλοι, προκαλούν το γνωστό «εργασιακό άγχος», το οποίο έχει άµεσες επιπτώσεις τόσο στη σωµατική και ψυχική υγεία του ατόµου, όσο και στην εργασιακή του απόδοση..

Το σεµινάριο εστιάζει στους παράγοντες που προκαλούν το εργασιακό άγχος και στους τρόπους αντιµετώπισής του. Σκοπός του είναι να βοηθήσει τους ενδιαφερόµενους να βελτιωθούν τόσο σε προσωπικό όσο και σε οργανωτικό (επιχειρηµατικό) επίπεδο στην αντιµετώπιση αυτής της σύγχρονης πρόκλησης.

 Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Χανίων, τηλ. 28210-52329 και στο email epimel@chania-cci.gr.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ